מתכון: עוגת בננות ואגוזים

בעבר פרסמנו מתכון לעוגת בננה ואגוזים שזכה לתשואות ||| הפעם מתכון קצת שונה, קל להכנה ולא פחות עשיר וטעים ||| הזדמנות להשתמש בבננות שקצת השחירו ולא נעים להגישם לבני הבית או האורחים ||| עוגה פשוטה לט"ו בשבט ובכלל, עם הרבה אנרגיה וטעם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת בננה ואגוזים (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מקציפים את החמאה, סוכר ומים לקבלת תערובת אחידה
  2. מוסיפים בהדרגה את הביצים הטרופות, ואז את מחית הבננות ומערבבים לאחידות
  3. בצלוחית ממיסים את הסודה לשתייה בחלב
  4. מוסיפים לתערובת הבננות את הקמח לסירוגין עם החלב לקבלת תערובת אחידה
  5. מוסיפים את אגוזי המלך הקצוצים
  6. מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש-קייק רחבה או שתיים צרות
  7. מעבירים התערובת לתבניות המשומנות
  8. אופים כשעה או עד שהסכין יוצאת נקייה ממרכז העוגה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

כתיבת תגובה