מתכון: פשטידת בצל טבעונית וללא גלוטן

פשטידה חגיגית שתתאים לכל בני הבית והאורחים, בין אם הם נמנעים מגלוטן, או לא אוכלים ביצים וגם לנמנעים מלקטוז ||| מתכון לצמחונים טבעונים, צליאקים ובכל זאת פשטידה עשירה בטעם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידת בצל טבעונית (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (תבנית 15X25)

שלבי הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות ומשמנים תבנית
  2. בסיר עם מעט מים (כ-4 כפות) מחממים את פרוסות הכרישה, בצל קצוץ והחלק הלבן של הבצל הירוק, ומאדים כ-8 דקות, תוך כדי ערבוב, על להבה בינונית, עד שהבצל מתרכך. הערה: אם המים מתאדים והירקות מתחילים להיחרך, מוסיפים כף מים לסיר
  3. מעבירים את הירקות הרכים למסננת ונותנים לה להצטנן מעט
  4. בקערה מכניסים את הירקות המאודים, ואת שאר המצרכים ומערבבים עד שתיווצר תערובת אחידה
  5. מעבירים לתבנית המשומנת את התערובת
  6. אופים כ-40 דקות עד שהמאפה יציב ומקבל גוון זהוב
  7. מצננים את המאפה כ-10 דקות לפני ההגשה
  8. מגישים לצד סלט ירקות טרי

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *