חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט טופו ועדשים

סלט טבעוני שיכול להחליף ארוחה מזינה ומאוזנת ||| סלט טעים ועסיסי שווה לכל ימות השנה אבל בעיקר לימי קיץ שמחפשים ארוחה קלה ומזינה ||| שילוב של ירקות שורש מגזר, סלק, סלרי וקולרבי ועד עשבי תבלין בריאים ומעשירים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט טופו ועדשים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2 מנות)

לרוטב

שלבי הכנה

  1. קולפים את הקולרבי והגזר וחותכים אותם לגפרורים או מגרדים במגרדת גסה
  2. פורסים דק את ענפי הסלרי ואת השומר לכדי עובי של גפרורים
  3. שמים את גפרורי הקולרבי, גזר, סלרי, שומר, עדשים ופטרוזיליה בקערה
  4. מפזרים על המצרכים בקערה, גבינת פטה מפוררת, או צורבים את הטופו על הגריל ומפזרים מעל
  5. שמים בצנצנת את מצרכי הרוטב, סוגרים אותה היטב ומנערים לקבלת רוטב אחיד
  6. יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים היטב
  7. מקלפים את הסלק וחותכים לגפרורים או מגרדים גס ומוסיפים על בכל
  8. מערבבים שוב בעדינות ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *