חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט אבוקדו, קינואה ומוצרלה

חקלאי גרנות מציעה מתכון לסלט טעים ומזין לשבועות ובכלל ||| סלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן ||| סלט קיץ קל ומזין עם כל מרכיבי המזון שחשוב לנו לאכול ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות)

לקישוט

  • גבעול עלי זעתר טרי

שלבי הכנה

  1. בסיר עם הרבה מים רותחים, מבשלים את הקינואה עד ריכוך
  2. מסננים את הקינואה ומצננים (כמו פסטה)
  3. מערבבים את כל מצרכי הסלט יחד
  4. מתבלים במלח ופלפל
  5. מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *