חקלאי גרנות מציעה מתכון לסלט טעים ומזין לשבועות ובכלל ||| סלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן ||| סלט קיץ קל ומזין עם כל מרכיבי המזון שחשוב לנו לאכול ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 2 אבוקדו חקלאי גרנות
- 300 גרם קינואה לבנה
- 10 עגבניות שרי חצויות
- 10 כדורי בייבי מוצרלה
- ½ בצל קצוץ
- ½ פִּלְפֵּל אדום חריף פרוס דק
- חופן אגוזי מלך קלויים
- ½ לימון, המיץ בלבד
- 3 כפות שמן זית
- קורט מלח
- פִּלְפֵּל שחור
לקישוט
- גבעול עלי זעתר טרי
שלבי הכנה
- בסיר עם הרבה מים רותחים, מבשלים את הקינואה עד ריכוך
- מסננים את הקינואה ומצננים (כמו פסטה)
- מערבבים את כל מצרכי הסלט יחד
- מתבלים במלח ופלפל
- מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…