חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כריך סלמון, אבוקדו וביצה

חקלאי גרנות מציע כריך סלמון, אבוקדו וביצה שהוא שילוב מושלם של טעמים, צבעים ומרקמים ||| הסלמון המעושן מוסיף עומק מלוח ואלגנטי, האבוקדו מביא קרמיות טבעית ועשירה, והביצה מעניקה תחושת חמימות ועידון ||| יחד, הם יוצרים ארוחה מזינה, מפנקת ומאוזנת מבחינת חלבונים, שומנים בריאים וויטמינים ||| הלחם שבו בוחרים, בין אם זה בגט פריך או פרוסת שיפון מחוספסת, מוסיף מימד נוסף של טעם ומרקם ||| כריך שמתאים לבוקר מפנק, צוהריים קליל או אפילו ארוחת ערב רגועה לצד כוס יין לבן ||| מנה שקל להתאהב בה, לא רק בגלל הטעם, אלא גם בזכות התחושה הבריאה והמרגיעה שהיא משרה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כריך סלמון אבוקדו וביצה של חקלאי גרנות (צילום הדס ניצן)

מצרכים (2 מנות)

לקישוט

שלבי הכנה

  1. בטוסטר אות תנור, קולים את פרוסות הלחם עד שהן פריכות וזהובות
  2. מסדרים על כל פרוסת לחם את פרוסות האבוקדו בצורת מניפה
  3. מניחים פרוסות ביצה קשה ולידן פרוסות סלמון מעושן
  4. מוסיפים מעל הכול, גבעול אספרגוס, טבעות בצל סגול ומעט מלח ופלפל שחור
  5. מזלפים מעל מעט שמן זית, ומגישים עם פלח לימון ובצל ירוק שלם לקישוט

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *