חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגיות פיקניק Zelten

עוגיות שנקראות אוהלים Zelten באוסטריה והדולמיטים האיטלקיים ||| למה אוהלים? לא משום צורתם שהיא עגולה או אובלית ||| משום שאוכלים אותם שנמצאים בטבע וישנים באוהלים ||| אפשר לאפות כעוגיות ואפשר ברולדה ולחתוך לעוגיות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות פיקניק (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (2 רולדות)

לשכבת הבצק

לשכבת הפרי

אופן הכנה

  1. הכנה מקדמת: מערבבים את כל הפירות והאגוזים עם הקינמון ומשרים בשנאפס או יין
  2. הכנת הבצק: מערבבים את הקמח, מים ושמרים ואחר מוסיפים את שאר מצרכי הבצק
  3. מכסים קערה עם הבצק בניילון נצמד ומשהים להתפחה קלה
  4. מחלקים את הבצק לשני חלקים
  5. מוסיפים לחצי הבצק את הפירות שספגו את המשקה האלכוהולי ומערבבים לתערובת אחידה
  6. מרדדים את חצי הבצק הנקי לשתי יריעות בצק גדולות
  7. מרדדים את הבצק עם הבירות ל-2 יריעות אחידות
  8. מכסים כל יריעת בצק נקי עם יריעת בצק עם הפירות
  9. מגלגלים לקבלת 2 גלילים אחידים
  10. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  11. מרפדים תבנית בנייר אפיה
  12. שתי שיטות להכנת העוגיות. האחת- הניחו כל גליל על התבנית המרופדת כך שחריץ סגירת גליל הבצק כלפי מטה. הברישו במברשת רטובה במים
  13. השנייה- חתכו טבעות מכל גליל והניחו את העוגיות על התבנית המרופדת
  14. אופים כ- 25 דקות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit 

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *