חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סהרוני וניל Vanillekipferl

סהרוני וניל לא הומצאו באוסטריה אבל השתכללו והפכו למאפה מקומי קלסי ||| תיבול עדין אבל תוספת האגוזים או שקדים (או תערובת של אגוזים ושקדים) משביחים את המאפה |||עוגיות שוות לצד כוס תה או כוס יין לבן וצונן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סהרוני וניל (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (10 יחידות)

לבצק

לציפוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר לשים לבצק (או ביד) את מצרכי הבצק לקבלת בצק אחיד
  2. עוטפים בניילון נצמד ומצננים כ-30 דקות
  3. על משטח עבודה מקומח מעצבים מהבצק גלילים בעובי עיפרון
  4. חותכים לחתיכות באורך 5 ס"מ כל אחת
  5. מעצבים מחתיכות הבצק סהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  6. מחממים תנור ל- 160 מעלות
  7. מכניסים התבנית למרכז התנור ואופים כ- 10 דקות
  8. בתום האפייה מפזרים אבקת סוכר מעל

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Guten Appetit

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *