חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק צ'דר ברוקולי Broccoli Cheddar Soup

סיר מרק צ'דר ברוקולי עם תוספת גבינה מגורדת, חתיכת באגט ומגבת מטבח משובצת כחולה או אדומה הם הנחמה ליום קריר ||| מרק משודרג, בריא יותר או אפילו טוב יותר ממה שאתם רגילים לו ||| מרק שמכה במקום כשמתחשק לכם מרק קטיפתי ומנחם כמו זה ||| מתכון קל מספיק כדי שתוכלו להכין אותו בגחמה ולאכול אותו כמעט בהקדם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק צ'דר ברוקולי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

אופן הכנה

  1. הכנת בסיס המרק: ממיסים כף חמאה בסיר גדול על להבה בינונית
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים 3-4 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתרככים ונעשים שקופים
  3. מוסיפים את שאר החמאה ומבשלים כדקה אחת תוך כדי ערבוב מתמיד עד להמסה
  4. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב כדקה עד שהבלילה מבעבעת והופכת לגוון חום זהוב בהיר
  5. מערבבים פנימה בהדרגה את המים והשמנת עד לקבלת תערובת חלקה
  6. מוסיפים את ציר העוף (או אבקת מרק) ומערבבים
  7. מערבבים פנימה את הברוקולי וגזר, ומשלים 10-12 דקות עד שמביאים את המרק לרתיחה עדינה, תוך ערבוב מדי פעם עד שהירקות רכים
  8. מכבים את הלהבה ומערבבים פנימה בהדרגה את גבינת הצ'דר וגבינה צהובה עד להמסה מלאה, כדקה
  9. מוסיפים את החרדל, הטבסקו, פפריקה, פלפל ומלח
  10. מערבבים היטב לאיחוד ומגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *