מתכון: קציצת סרטנים Crab Cake

קציצות סרטנים מקושרות באופן מסורתי למפרץ מפרץ צֶ'סָפִּיק Chesapeake Bay שבמדינת מרילנד, ארה"ב ||| קציצות סרטנים פופולריות במיוחד לאורך חופי האוקיינוס האטלנטי, שם תעשיית דיג הסרטנים משגשגת אבל הם פופולאריות גם בצפון מערב האוקיינוס השקט ובחוף צפון קליפורניה ||| התוספות הביתיות שמלוות את קציצות הסרטנים הן בדרך כלל צ'יפס, סלט כרוב, סלט תפוחי אדמה או סלט מקרוני ||| מסעדות מגישות קציצות סרטנים עם פלח לימון וקרקרים מלוחים ולפעמים עם תבלינים אחרים כמו רמולד, רוטב טרטר, חרדל, רוטב קוקטייל, קטשופ או רוטב ווסטרשייר ||| יש מסעדות שנותנות ללקוחותיהן את האפשרות לטגן או לצלות את קציצת הסרטנים שלהן ||| קציצות הסרטנים משתנות בגודלן, מגודל של עוגייה קטנה ועד גדול יותר מהמבורגר ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קציצת סרטנים (צילום דני בר)

מצרכים (4 מנות)

שלבי הכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים את הביצה, מיונז, בצל ירוק, מיץ לימון, טרגון ופתיתי פלפל לקבלת תערובת אחידה
  2. הוסיפו לתערובת וערבבו בעדינות את בשר הסרטנים, תוך הקפדה לא לפרק את בשר הסרטנים
  3. ערבבו בהדרגה לתוך הקערה את פירורי הקרקרים, והוסיפו עד להשגת הסמיכות הרצויה
  4. יוצרים מתערובת הסרטנים 4 קציצות
  5. במחבת על להבה בינונית מחממים חמאה ומטגנים את הקציצות 5-6 דקות עד להזהבה מכל צד

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *