חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת תפוזים

סיפרנו כבר בכמה וכמה מתכונים, על ספר המתכונים המשפחתי שלנו – פרויקט ספר המתכונים של אביבה בר ||| נכדתנו נטע הכינה לסיום השנה את ספר המתכונים שלה ואנחנו נותנים לה במה ||| מתכון קל להכנה, אוורירי וטעים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת תפוזים עגולה (צילום דני בר)

מצרכים

  • 4 ביצים XL
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 10 גרם אבקת אפיה
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 גרידת קליפת תפוז
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

לקישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. בקערת מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את כל המצרכים לקבלת תערובת אחידה
  3. יוצקים את התערובת לתבנית אפייה
  4. אופים כ- 35 דקות או עד שקיסם שנינעץ בעוגה, יוצא יבש
  5. לחכות שהעוגה תתקרר ואז נקשט באבקת סוכר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *