חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיצה לבנה עם פטריות, צ'ילי ורוטב שמנת

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי #World Pizza Day#, פסטה ריקו  מציעה מתכון ||| פיצה לבנה, חגיגית ומיוחדת, עם רוטב שמנת ופטריות עשיר, פרוסות צ'ילי ופטריות ||| במתכון נעשה שימוש בקמח לפיצה ורוטב שמנת ופטריות של פסטה ריקו ||| מתכון קל הכנה וניתן להכין יחד עם הילדים וליהנות מארוחה משפחתית עשירה וטעימה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך….

פיצה לבנה עם פטריות של פסטה ריקו (צילום נמרוד סונדרס)

מצרכים (2 פיצות בינוניות)

לבצק

לכיסוי

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, שמרים יבשים וסוכר
  2. יוצרים גומה בקערה ושופכים לתוכה כוס מים, שמן זית ומלח
  3. מתחילים ללוש בעזרת וו לישה ומוסיפים בהדרגה את חצי כוס המים הנוספת עד שנוצר בצק גמיש
  4. יוצרים מהבצק כדור, מקמחים קלות ועוטפים את הקערה בניילון נצמד
  5. מתפיחים במשך 30 דקות לערך
  6. מוציאים את כדור הבצק, לשים אותו מעט בעזרת הידיים ומחלקים לשני חלקים
  7. מרדדים כל כדור לעלה בעובי 1-2 ס"מ
  8. מניחים את עלה הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה מקומח
  9. בלחיצות קלות על שולי עלה הבצק, יוצרים מעין מסגרת קרוב לשולי הבצק
  10. מורחים על הבצק רוטב שמנת פטריות
  11. מפזרים פתיתי גבינה, פרוסות פטריות, פרוסות צ'ילי ותימין
  12. חוזרים על הפעולה עם מחצית הבצק השנייה
  13. מתפיחים את הפיצות כ-20 דקות
  14. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  15. אופים את הפיצות בתנור במשך כ-25 דקות עד להשחמה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *