מתכון: עוגה פשוטה וטעימה

פנינה קדם אוהבת לפנק את בני ביתה בעוגות ומאפים מעשה ידיה|||  פנינה מספרת שזו עוגה קלה להכנה אבל דורשת איפוק – להמתין לילה שהבצק יקפא ||| הכנה פשוט והינה לכם עוגה מטריפה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת ריבה של פנינה (צילום פנינה קדם)

מצרכים (תכנית 26 או פיירקס)

לבצק

לקצף

אופן הכנה

  1. ללוש את מצרכי הבצק לקבלת בצק אחיד וחלק
  2. לחלק את הבצק ל-3 חלקים
  3. לעטוף כל חלק בניילון נצמד ולהכניס למקפיא ללילה
  4. למחרת להקציף את חלבוני הביצים עם הסוכר לקבלת קצף יציב
  5. להוסיף לקצף את הריבה שבחרנו ואת הקקאו ולערבב היטב
  6. לגרד חלק אחד של בצק קפוא, על תבנית התבנית
  7. למרוח 1/2 מכמות הקצף על הבצק
  8. לגרד עוד חלק של בצק קפוא על הקצף בתבנית
  9. למרוח את שאר הקצף ולישר
  10. לגרד את החלק האחרון של בצק קפוא על הכל
  11. לחמם תנור ל- 190 מעלות
  12. לאפות 30-40 דקות עד שפני העוגה משחימים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

כתיבת תגובה