פנינה קדם מציעה מתכון בריאות וטעם ||| כרובית כבסיס הסלט עם הרבה עשבי תיבול ||| קל להכנה וגם מצויין כתוספת ||| עוד על כרובית בכתבה … ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1 כרובית מפורקת לפרחים
- 1 בצל קצוץ גס
- שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור
לרוטב
- מעט שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- 3 כפיות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, תימין ומה שאוהבים)
- מלח
- פלפל שחור
- 3 שיני שום כתושות
אופן הכנה
- להשרות במים את פרחי הכרובית כשעה
- לסנן המים ולהוסיף הבצל, שמן זית, מלח ופלפל שחור
- לערבב פרחי הכרובית לספיגת התיבול
- לסדר בתבנית את הכרובית
- לחמם תנור לחום של 180 מעלות
- לאפות כ-40 דקות או עד שהכרובית מתרככת
הגשה
לערבב בקערה את מצרכי הרוטב ולבזוק מעל הכרובית לפני הגשה
בתיאבון