חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט כרובית

פנינה קדם מציעה מתכון בריאות וטעם ||| כרובית כבסיס הסלט עם הרבה עשבי תיבול ||| קל להכנה וגם מצויין כתוספת ||| עוד על כרובית בכתבה … ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט כרובית (צילום פנינה קדם)

מצרכים

  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 1 בצל קצוץ גס
  • שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור

לרוטב

  • מעט שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפיות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, תימין ומה שאוהבים)
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 שיני שום כתושות

אופן הכנה

  1. להשרות במים את פרחי הכרובית כשעה
  2. לסנן המים ולהוסיף הבצל, שמן זית, מלח ופלפל שחור
  3. לערבב פרחי הכרובית לספיגת התיבול
  4. לסדר בתבנית את הכרובית
  5. לחמם תנור לחום של 180 מעלות
  6. לאפות כ-40 דקות או עד שהכרובית מתרככת

הגשה

לערבב בקערה את מצרכי הרוטב ולבזוק מעל הכרובית לפני הגשה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *