מתכון: פטריות מוקרמות בטחינה

פנינה קדם מציעה מתכון בריאות וטעם ||| פטריות עשירות במינרלים ובריאות לכל אחד ||| שילוב עם טחינה איכותית שיעשה מנה מזינה ובריאה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פטריות וטחינה (צילום פנינה קדם)

מצרכים

  • 2 סלסילות פטריות חתוכות
  • 1 בצל פרוס לחצאי עיגולים
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 עגבנייה מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט אבקת מרק
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • מיץ 1/2 לימון
  • 1/2 כוס מים
  • 2 שיני שום כתושות

אופן הכנה

  1. לאדות במחבת את הבצל עד שקיפות
  2. להוסיף הפטריות ו-3 שיני שום, ולהמשך לבשל כ-10 דקות
  3. אחרי 10 דקות להוסיף עגבנייה, מלח, פלפל ומעט אבקת מרק ולבשל 4-5 דקות
  4. לערבב בקערה נפרדת הטחינה, מיץ לימון, מים ו-2 שיני שום
  5. לסדר בתבנית את תערובת הפטריות
  6. לשפוך מעל הפטריות את הטחינה
  7. לחמם תנור 180 מעלות
  8. לאפות כ-10 דקות או עד שהטחינה מתקשה ומזהיבה

בתיאבון

כתיבת תגובה