פנינה קדם מציעה מתכון בריאות וטעם ||| פטריות עשירות במינרלים ובריאות לכל אחד ||| שילוב עם טחינה איכותית שיעשה מנה מזינה ובריאה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 2 סלסילות פטריות חתוכות
- 1 בצל פרוס לחצאי עיגולים
- 3 שיני שום כתושות
- 1 עגבנייה מגורדת
- מלח
- פלפל שחור
- קורט אבקת מרק
- 1/2 כוס טחינה גולמית
- מיץ 1/2 לימון
- 1/2 כוס מים
- 2 שיני שום כתושות
אופן הכנה
- לאדות במחבת את הבצל עד שקיפות
- להוסיף הפטריות ו-3 שיני שום, ולהמשך לבשל כ-10 דקות
- אחרי 10 דקות להוסיף עגבנייה, מלח, פלפל ומעט אבקת מרק ולבשל 4-5 דקות
- לערבב בקערה נפרדת הטחינה, מיץ לימון, מים ו-2 שיני שום
- לסדר בתבנית את תערובת הפטריות
- לשפוך מעל הפטריות את הטחינה
- לחמם תנור 180 מעלות
- לאפות כ-10 דקות או עד שהטחינה מתקשה ומזהיבה
בתיאבון