פנינה קדם מציעה מתכון ללחמניות שאין כמותן להרגשה שזה עתה חזרתם מהשוק ||| לחמניות שצריך לאכול טרי בו ביום או להקפיא ||| כל פעם תופתעו מחדש מהטעם והריח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
לבצק סטרטר
- 2 כוסות קמח לבן
- 1/2 כפית שמרים יבשים
- 3 כוס מים
לבצק
- 5 כוסות קמח לבן
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות שמרים יבשים
- 1 כוס מים
אופן הכנה
- לסטרטר: לערבב מצרכי הסטרטר
- לכסות בניילון נצמד
- להשאיר לתסיסה 12 שעות
- לבצק: לאחר 12 שעות מכניסים לקערת מיקסר את מצרכי הבצק והסטרטר
- לערבב עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד לפחות 10 דקות
- ליצור 10 לחמניות
- למרוח בחלב ולפזר שומשום
- להתפיח בתבנית כשעה נוספת
- לחמם תנור ל- 220 מעלות
- להכניס לאפיה כחצי שעה
בתיאבון
2 Responses
נא לתת קרדיט לסמדר זורע ברמק
מספרה על הלחם לבדו
לא מכירים את סמדר. זו האנטרפטציה של פנינה קדם וכך פורסמה.
דא"ג – אין זכויות יוצרים על מתכונים !!!