חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לחמניות שוק

פנינה קדם מציעה מתכון ללחמניות שאין כמותן להרגשה שזה עתה חזרתם מהשוק ||| לחמניות שצריך לאכול טרי בו ביום או להקפיא ||| כל פעם תופתעו מחדש מהטעם והריח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לחמניה טריה כמו מהשוק (צילום פנינה קדם)

מצרכים

לבצק סטרטר

  • 2 כוסות קמח לבן
  • 1/2 כפית שמרים יבשים
  • 3 כוס מים

לבצק

  • 5 כוסות קמח לבן
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • 1 כוס מים
לחמניות בתנור האפייה (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

  1. לסטרטר: לערבב מצרכי הסטרטר
  2. לכסות בניילון נצמד
  3. להשאיר לתסיסה 12 שעות
  4. לבצק: לאחר 12 שעות מכניסים לקערת מיקסר את מצרכי הבצק והסטרטר
  5. לערבב עם וו גיטרה עד קבלת בצק אחיד לפחות 10 דקות
  6. ליצור 10 לחמניות
  7. למרוח בחלב ולפזר שומשום
  8. להתפיח בתבנית כשעה נוספת
  9. לחמם תנור ל- 220 מעלות
  10. להכניס לאפיה כחצי שעה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

2 Responses

    1. לא מכירים את סמדר. זו האנטרפטציה של פנינה קדם וכך פורסמה.
      דא"ג – אין זכויות יוצרים על מתכונים !!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *