חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: שושנים של פעם

פנינה קדם מציע עוגיות שושנים של פעם ||| עוגיות פשוטות שכולם הכרנו בשנות ה-80 ||| עוגיות שתוכלו לארח גם היום וגם בעוד שבוע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות דניש מבצק כרוך Presburger (צילום פנינה קדם)

מצרכים

לבצק

  • 500 גרם קמח תופח
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 150 גרם שמן זית עדין (או 200 גרם חמאה)
  • 1 גביע שמנת רגילה
  • 3 חלמוני ביצה

למילוי

  • 3 חלבוני ביצה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 4 כפות אבקת פודינג וניל
  • תמצית וניל
עוגיות שושנים בהכנה (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

  1. ללוש את מצרכי הבצק לקבלת בצק אחיד נוח
  2. לתת לבצק לנוח במקרר 30 דקות
  3. להקציף חלבונים עם הסוכר
  4. להוסיף הפודינג ותמצית וניל
  5. לחלק הבצק ל-2 חלקים
  6. לרדד כל חלק לעלה בעובי 1 ס"מ
  7. למרוח מחצית המלית על העלה הראשון
  8. לגלול לרולדה ארוכה
  9. לפרוס פרוסות בעובי 2 ס"מ
  10. לחמם תנור ל- 180 מעלות
  11. לסדר השושנים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
  12. לאפות עד השחמה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *