מתכון: סופלה שוקולד ללא גלוטן Soufflé du chocolat

סוּפְלֶה soufflé היא תפיחה של בצק עשיר בשוקולד ||| עוגיות סופלה שוקולד שיתאימו לכל אחד.ת בכל ימות השנה ||| כשרות לפסח ומעדן לנמנעים מגלוטן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

וולקנו סופלה Soufflé Vulcano (צילום דני בר)

מצרכים ( 8 מנות)

שידרוג

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. בקערה לערבב את הקמח ואבקת אפיה
  2. בצלוחית במיקרוגל להמיס השוקולד עם השמן (או בסיר קטן על סיר עם מים רותחים (שיטת אמבט מרים)
  3. בקערת מיקסר לטרוף היטב את הביצים והסוכר
  4. לערבב פנימה את השוקולד המומס ולערבב היטב
  5. להוסיף לתערובת השוקולד את הקמח ולערבב היטב שלא יישארו גושים
  6. להעביר לשקית זילוף או שקית הקפאה איכותית עם חור לזילוף
  7. לזלף התערובת לכוסיות הגשה. הערה: אפשר גם עם כף רק להקפיד שדופן הכוס תישאר נקייה
  8. לחמם תנור ל- 180 מעלות
  9. לנעוץ במרכז כל כוסית קוביית שוקולד
  10. לאפות בתנור במשך 13 דקות

טיפ: אפשר להשתמש בכוסיות קרטון לשתייה או לגלידה או עטרות נייר עבות למאפינס

בתיאבון Bon appétit

כתיבת תגובה