מתכון: עוגת גבינה אפויה ללא גלוטן

עוגת גבינה ללא גלוטן וכשרה לפסח ||| מתכון עשיר יעשה לכם את האירוח למוצלח ||| עוגת גבינה קלסית שתתאים גם לנמנעים מגלוטן מבלי לוותר על הטעם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגת גבינה (צילום: דניאל לילה)

מצרכים

לציפוי

אופן הכנה

 
- פרסומת -

 
  1. מקציפים את חלבוני הביצים עם הסוכר
  2. בקערה נפרדת מקציפים את חלמוני הביצים ומוסיפים בזהירות את הגבינה, שמנת, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל עד איחוד
  3. מאחדים את בלילת החלבונים לתוך תערובת הגבינה בתנועות קיפול זהירות
  4. מחממים תנור ל- 220 מעלות
  5. מעבירים לתבנית אפיה
  6. אופים בתנור החם למשך 10 דקות
  7. מורידים את חום התנור ל- 120 מעלות
  8. ממשיכים אפייה עוד 50 דקות (סך כל משך האפייה כשעה)
  9. הכנת הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר

הגשה

מגישים מעוטר באבקת סוכר ותות שדה  טריים או בקצפת שמנת מתוקה שמורחים על העוגה כשהיא קרה

בתיאבון

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך: