חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת פירות יבשים

עוגה עשירה בכל טוב שעיקר המאמץ הוא לרכוש את המצרכים ביחס הנכון ||| עוגה קלסית לכוס תה של אחה"צ והיא קלה להכנה ||| עוגת פירות יבשים בחושה שאפשר לאכול גם מספר ימים אחרי האפייה אם שומרים בכלי אטום ||| היצירתיים מוזמנים לגוון עם מה שאוהבים מבין הפירות יבשים ואגוזים בתנאי ששומרים על היחס ביניהם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

אינגליש קייק (צילום מתוכן גולשים שימוש לפי סעיף 27א')

מצרכים (לתבנית קפיצית 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק)

לעיטור

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מקציפים את הביצים וכשנוצרת קציפה, מוסיפים באטיות ובהדרגה את הסוכר
  2. מקציפים כ- 8 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה
  3. בקערה מערבבים את הקמח, שקדים, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה לקבלת תערובת אחידה
  4. מוסיפים בהדרגה את התערובת לקציפת הביצים ומערבבים
  5. מוסיפים את יתר המצרכים בתנועות קיפול, עד לקבלת תערובת בצק אחידה
  6. מעבירים לתבנית משומנת ומרופדת בנייר אפייה ומשטחים את פני הבצק
  7. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  8. אופים במשך 50-60 דקות, עד שהעוגה מקבלת גוון חום זהבהב וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי
  9. מצננים את העוגה לטמפרטורת חדר
  10. בוזקים מעל פני העוגה, אבקת סוכר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *