חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק גריסים מנחם ומזין

מרק גריסי שעורה קל עם ירקות שהוא מרק צמחוני וטבעוני מושלם לימים קרירים ||| מרק שיכול להיות חלק מארוחת צהרים או ערב מזינים ||| אפשר לשמור שאריות בכלי אטום במקרר למשך יומיים-שלושה, כשהגריסים יספגו נוזלים כשהם יושבים במרק ||| גריסי פנינה עם גרעיני שעורה ללא קליפתם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק גריסים וירקות (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

שדרוג

אופן הכנה

  1. בסיר גדול מחממים את שמן הזית על להבה בינונית
  2. מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומטגנים 3-5 דקות
  3. מערבבים פנימה את השום הכתוש, רסק עגבניות, אורגנו, תימין, מלח ופלפל
  4. מוסיפים לסיר את המרק וגריסים ומביאים לרתיחה
  5. מכסים ומנמיכים את הלהבה ומבשלים 10-12 דקות עד שהגריסים רכים
  6. כשהגריסים התרככו, מורידים את המכסה מהסיר ומערבבים פנימה את האפונה הקפואה, ומבשלים עוד 4-5 דקות
  7. מגישים חם, עם לחם פריך ואפשר לשדרג עם פיזור שבבי גבינת פרמז'ן (לאלה שאינם טבעונים)

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *