לשבועות אין כמו כדורי גבינה מטוגנים ומתוקים ||| כדורים קטנים מצופי קינמון וסוכר שאפשר לשדרג עם שוקולד או כל דבר שאוהבים ||| שיטת עבודה לא שגרתית ליצירת הכדורים אבל לעצלים יש פתרון קל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 250 גרם גבינת כנען
- 250 גרם קמח
- 125 גרם אבקת סוכר
- 2 ביצים
- 1.5 כפיות אבקת אפייה
- 1 כפית תמצית וניל
- קורט מלח
- 200 מ"ל שמן לטיגון
לציפוי
שדרוג
- שוקולד נוזלי
- סירופ מייפל
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח, מלח, סוכר, אבקת אפייה
- מוסיפים ביצים, תמצית וניל וגבינה לתערובת הקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- מעבירים את תערובת הגבינה לשק הזילוף
- בסיר עמוק מחממים את השמן 170 מעלות
- ברגע שהשמן חם, התחילו להגיר רצועות ארוכות ישר לתוך השמן החם וחותכים את הבצק בסכין/מספריים (טיפ: אפשר גם עם כף עמוקה מאוד לבצוק בבלילה לשמן
- מטגנים את כדורי הגבינה על להבה בינונית
- בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר והקינמון
- בזמן שכדורי הגבינה חמים, מצפים אותם בקינמון וסוכר
- שדרוג: מטפטפים מעל מעט שוקולד נוזלי
- מצננים לחלוטין לפני הגשה
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון