חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כדורי גבינה עם קינמון

לשבועות אין כמו כדורי גבינה מטוגנים ומתוקים ||| כדורים קטנים מצופי קינמון וסוכר שאפשר לשדרג עם שוקולד או כל דבר שאוהבים ||| שיטת עבודה לא שגרתית ליצירת הכדורים אבל לעצלים יש פתרון קל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כדורי גבינה חגיגיים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לציפוי

שדרוג

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים קמח, מלח, סוכר, אבקת אפייה
  2. מוסיפים ביצים, תמצית וניל וגבינה לתערובת הקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  3. מעבירים את תערובת הגבינה לשק הזילוף
  4. בסיר עמוק מחממים את השמן 170 מעלות
  5. ברגע שהשמן חם, התחילו להגיר רצועות ארוכות ישר לתוך השמן החם וחותכים את הבצק בסכין/מספריים (טיפ: אפשר גם עם כף עמוקה מאוד לבצוק בבלילה לשמן
  6. מטגנים את כדורי הגבינה על להבה בינונית
  7. בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר והקינמון
  8. בזמן שכדורי הגבינה חמים, מצפים אותם בקינמון וסוכר
  9. שדרוג: מטפטפים מעל מעט שוקולד נוזלי
  10. מצננים לחלוטין לפני הגשה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *