חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ביסקוויט שוקולד עם דובדבנים

מאפה בצורת ביסקוויט עם פירות שמהווה מרענן לימי הקיץ ||| מאפה קל להכנה ומהיר אבל עשיר בטעם וגם יפה ||| הכמות מתאימה לתבנית אחת וביסקוויט אחד עם הרבה דובדבנים וטעם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

ביסקוויט שוקולד ודובדבנים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

למילוי

לפיזור

אופן הכנה

  1. בקערה מְעַרְבֵּל (מיקסר) מערבבים את הקמח, סוכר, קקאו, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ דק
  2. מוסיפים את קוביות החמאה הקרה ומערבבים במהירות עד שמקבלים פירורים
  3. מוסיפים לאחר מכן את הביצה ומי הקרח עד קבלת בצק אחיד
  4. אוספים את הבצק לכדור ועוטפים בניילון נצמד
  5. מכניסים למקרר למשך שעה
  6. הכנת המילוי: בקערה מערבבים את הדובדבנים המגולענים וקלופים, עם הסוכר וקורנפלור
  7. פורשים דף נייר אפיה על תבנית אפיה ומפזרים קלות קמח
  8. מרדדים את הבצק על נייר האפיה לעובי של כ- 3 מ"מ
  9. שמים במרכז הבצק את המלית (יחד עם המיץ) תוך השארת שוליים של לפחות 3 ס"מ
  10. צובטים את שולי הבצק, מרימים למעלה
  11. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  12. אופים 35-45 דקות
  13. מצננים ומפזרים אבקת בסוכר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *