קרקרים טבעוניים וללא גלוטן שהם חטיף אנרגיה לכל מטרה ולכל עונה ||| הכנה קלה תעניק לכם קרקרים נהדרים לכל טיול, פיקניק או לאירוח ||| חשוב ומומלץ לשמור על היחס בין המצרכים השונים לקבלת המרקם הנכון והטעם שלא תוכלו לעמוד בפניו הרבה זמן ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1/2 כוס גרעיני חמנייה ("גרעינים שחורים")
- 1/2 כוס זרעי פשתן
- 3 כפות זרעי צ'יה
- 3 כפות גרעיני דלעת ("גרעינים לבנים")
- 3 כפות שומשום
- 1/4 כוס קמח תירס (קורנפלור)
- 1כף סוכר חום
- 1/2 כפית מלח
אופן הכנה
- מחממים תנור ל- 175 מעלות
- בקערה מערבבים את כל הגרעינים
- מוסיפים את הקורנפלור, מלח ופלפל
- מוסיפים את המים הרותחים, שמן זית וטחינה ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
- משטחים את תערובת הגרעינים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
- נותנים לתערובת לעמוד 10 דקות ולהפוך לשטוחה בגובה אחיד
- מכניסים לתנור ואופים 45 דקות
- מצננים לטמפרטורת החדר
- שוברים או חותכים לגודל קרקרים
- מאחסנים בכלי אטום לשימוש בשבועיים הקרובים (אם יישאר לכם אחרי יומיים שלושה)
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite