חקלאי גרנות מגישה לרגל פתיחת עונת המנגו בישראל מתכון לסלט קיץ, צבעוני וטעים ||| סלט מנגו עם עגבניות שרי ומוצרלה ||| מתכון קל הכנה ומתאים לימי הקיץ החמים, לבילוי ולאירוח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (לכ-2 מנות)
- 1 מנגו חקלאי גרנות
- 6-8 עגבניות שרי
- 75 גרם עלי רוקט
- 12 כדורי בייבי מוצרלה
- 2-3 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ בלסמי מצומצם
- קורט מלח
שדרוג
- לאוהבי החריף, בצל סגול ו/או פִּלְפֵּל צ'ילי
אופן הכנה
- חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים
- בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי
- מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם
- לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו/או פלפל צ׳ילי
- מערבבים ומגישים מיד
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite