מתכון: סלט מנגו קייצי

חקלאי גרנות מגישה לרגל פתיחת עונת המנגו בישראל מתכון לסלט קיץ, צבעוני וטעים ||| סלט מנגו עם עגבניות שרי ומוצרלה ||| מתכון קל הכנה ומתאים לימי הקיץ החמים, לבילוי ולאירוח ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט מנגו עם עגבניות שרי ומוצרלה (צילום הדס ניצן)

מצרכים (לכ-2 מנות)

שדרוג

אופן הכנה

  1. חותכים את המנגו לפרוסות ואת עגבניות השרי לרבעים
  2. בקערת הגשה מניחים עלי רוקט, עליהם מסדרים את פרוסות המנגו, כדורי המוצרלה ורבעי עגבניות השרי
  3. מתבלים בשמן זית, מלח וחומץ בלסמי מצומצם
  4. לתוספת חריפות, ניתן להוסיף מעט בצל סגול ו/או פלפל צ׳ילי
  5. מערבבים ומגישים מיד

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *