מתכון: עוגיות פיצוחים ללא גלוטן

עוגיות קלי קלות עשירות בטעם ובריאות ||| עוגיות שהן פצצת אנרגיה שאפשר לקחת לכל טיול או להגיש בכל אירוע ||| המפתח להצלחה הוא תערובת הפיצוחים שבמתכון – שימו את המצרכים שאתם.ן אוהבים ולא תפסיקו להכין את העוגיות האלה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

עוגיות ללא גלוטן עם גרעינים ואגוזים ופירות יבשים (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את מצרכי המתכון
  2. לוקחים עם כפית מהתערובת ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה
  3. לחמם תנור ל- 160 מעלות
  4. משטחים מעט את התערובת העוגייה
  5. אופים 15 דקות, עד השחמה יפה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *