פסטה ריקו יחד עם הבלוגר רון יוחננוב מציעים לכבוד יום הרביולי הבינלאומי מתכון מקורי ||| נהוג לציין את יום הרביולי כל שנה ב- 20 למרץ ||| כיסוני פסטה טרייה ממולאים בגבינות, שכבות של תרד טרי ורוטבי שמנת ועגבניות, והכול בתבנית אחת ||| הידעת? רביולי גדולים נקראים רביולוני Ravioloni ואילו רביולי קטנים נקראים רביולטי Ravioletti ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4-6 מנות)
- 2 חבילות רביולי במילוי גבינות של פסטה ריקו
- 1 חבילת עלי תרד טריים
- 1 גביע רוטב שמנת וגראנה פדנו של פסטה ריקו
- 1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת
- 2 עגבניות פרוסות דק
- 2-3 עלי טימין
לרוטב עגבניות
אופן הכנה
- הכנת רוטב העגבניות: מרסקים בבלנדר את מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד
- הערה: לממהרים, אפשר להשתמש ב-3 כוסות רוטב עגבניות מוכן
- בתבנית יוצקים רבע מרוטב העגבניות
- מפזרים על הרוטב עגבניות שכבה של חבילת רביולי טרי לא מבושל
- מניחים על הרביולי חצי מכמות עלי התרד As Is (אין צורך לחלוט קודם)
- יוצקים מעל התרד חצי מהרוטב שמנת וגראנה פדנו
- מסדרים שכבה נוספת עם חבילה של רביולי טרי
- מעל שכבה של רבע מרוטב העגבניות
- שאר כמות עלי התרד
- שאר הרוטב שמנת וגראנה פדנו
- מפזרים מעל הכל גבינת מוצרלה מגורדת
- מפזרים את שאר רוטב העגבניות
- מקשטים בפרוסות עגבניות ועלי טימין
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- אופים כ- 40 דקות ללא כיסוי
הגשה
חותכים לפרוסות לזניה ומגישים חם
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buon Appetito