חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לזניה רביולי עם תרד וגבינות

פסטה ריקו יחד עם הבלוגר רון יוחננוב מציעים לכבוד יום הרביולי הבינלאומי מתכון מקורי ||| נהוג לציין את יום הרביולי כל שנה ב- 20 למרץ ||| כיסוני פסטה טרייה ממולאים בגבינות, שכבות של תרד טרי ורוטבי שמנת ועגבניות, והכול בתבנית אחת ||| הידעת? רביולי גדולים נקראים רביולוני Ravioloni ואילו רביולי קטנים נקראים רביולטי Ravioletti ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

לזנייה רביולי עם תרד וגבינות – פסטה ריקו (צילום רון יוחננוב)

מצרכים (4-6 מנות)

לרוטב עגבניות

אופן הכנה

  1. הכנת רוטב העגבניות: מרסקים בבלנדר את מצרכי הרוטב לקבלת רוטב אחיד
  2. הערה: לממהרים, אפשר להשתמש ב-3 כוסות רוטב עגבניות מוכן
  3. בתבנית יוצקים רבע מרוטב העגבניות
  4. מפזרים על הרוטב עגבניות שכבה של חבילת רביולי טרי לא מבושל
  5. מניחים על הרביולי חצי מכמות עלי התרד As Is (אין צורך לחלוט קודם)
  6. יוצקים מעל התרד חצי מהרוטב שמנת וגראנה פדנו
  7. מסדרים שכבה נוספת עם חבילה של רביולי טרי
  8. מעל שכבה של רבע מרוטב העגבניות
  9. שאר כמות עלי התרד
  10. שאר הרוטב שמנת וגראנה פדנו
  11. מפזרים מעל הכל גבינת מוצרלה מגורדת
  12. מפזרים את שאר רוטב העגבניות
  13. מקשטים בפרוסות עגבניות ועלי טימין
  14. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  15. אופים כ- 40 דקות ללא כיסוי

הגשה

חותכים לפרוסות לזניה ומגישים חם

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *