חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פריטטה סלק ותפוחי אדמה Beet and Potato Frittata

מנה קלה להכנה וצמחונית שכל אחד ואחת יאהבו ||| מכיוון שהטעמים משתפרים לאחר יום או יומיים, זו מנה מושלמת להכין מבעוד מועד ||| מנה טעימה ומזינה המשלבת את טעמי האדמה של הסלק עם טעמי תפוחי האדמה ||| ניתן ליהנות מפריטטה סלק ותפוחי אדמה כארוחת בוקר דשנה, בראנץ', או אפילו ארוחת ערב קלה ||| מתכון רב תכליתי וניתן להתאים אותו כך שיכלול מרכיבים נוספים ואחרים כמו תרד, פִּלְפֵּל או נקניקיות לתוספת גיוון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פריטטה Frittata (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לאפייה

שלבי הכנה

  1. קולפים ופורסים את הסלק ותפוחי האדמה על מנדולינה (או פורסים לפרוסות דקות בסכין)
  2. מחממים תנור ל- 190 מעלות ומשמנים תבנית אפייה בשמן זית
  3. מפזרים את פרוסות הסלק ותפוחי האדמה בשכבה אחידה על פני התבנית
  4. מפזרים מלח ופלפל עפ"י הטעם
  5. אופים במשך כ-30 דקות עד שהסלק ותפוחי האדמה רכים
  6. מערבבים פנימה את הביצים ואת רוב עשבי התיבול (שמרו כמות קטנה לקישוט). הערה: השתמשו במזלג כדי לוודא שבלילת הביצים מגיעה לכל חלק בתבנית
  7. מנמיכים חום התנור ל- 175 מעלות
  8. אופים במשך כ- 20 דקות, או עד שהביצים מוכנות
  9. מקשטים בשארית עשבי התיבול
  10. מגישים חם או בטמפרטורת חדר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *