חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיצה חגיגית

קמח הארץ ודודו אסלן, מבית הקפה חממת הסחלבים בקיבוץ מעלה החמישה מציעים מציעה מתכון לפיצה מעולה ||| מתכון עם קמח להכנת פיצה ופוקאצ'ה ||| הקמח הגרמני לפיצה ופוקאצ'ה, הוא קמח חיטה לבן באיכות מעולה, עשיר במיוחד בחלבון ובגלוטן ויוצר בצק חזק, גמיש, רך ובעל מרקם וטעם עשירים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פיצה – מתכון של דודו אסלן חממת הסחלבים (צילום הגר עמיבר)

מצרכים
לבצק

לרוטב

לכיסוי

לתוספות

אופן הכנה

  1. הכנת הבצק: מכניסים את כל המצרכים למיקסר עם וו לישה, ולשים 10 דקות
  2. לאחר הלישה מחלקים לכדורים של 250-300 גרם כל אחד, ומקמחים כל כדור בצק
  3. מסדרים את הכדורים (עם רווחים ביניהם) על תבנית מקומחת ומכסים במגבת
  4. מתפיחים כ- 24 שעות במקרר (אם אין אפשרות להכניס למקרר, ניתן להתפיח כמה שעות בטמפרטורת החדר)
  5. הכנת הרוטב: טוחנים את כל המצרכים במעבד מזון או בלנדר, עד לקבלת מרקם שאוהבים
  6. הכנת הפיצה: משטחים את כדורי הבצק בתבנית פיצה ועם מצקת מרק, מורחים על עיגולי הבצק כמות נדיבה של רוטב
  7. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  8. מכניסים את הבצק עם הרוטב ל- 5 דקות
  9. מוציאים את הפיצות ומוסיפים את המוצרלה והתוספות שאוהבים
  10. מכניסים שוב לתנור עד שהבצק משחים והגבינה מבעבעת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *