חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום

פסטה ריקו, המתמחה בפסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית עם הבלוגרית הילה וייס – אהבה יומיומית, מציעים מתכון חורפי מחמם ||| מרק חם, מנחם ומחזק המתאים במיוחד לימי החורף הקרים ||| מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה מחיטת דורום, שיחד עם הכורכום והירקות הטריים מהווה ארוחה נפלאה ומענגת ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מרק מינסטרונה עם פסטה טרייה וכורכום (צילום הילה וייס אהבה יומיומית)

מצרכים (4-6 מנות)

אופן הכנה

  1. חותכים את כל הירקות לקוביות קטנות
  2. בסיר גדול מחממים שמן זית ומוסיפים את הכורכום
  3. מערבבים דקה ומוסיפים את כל הירקות ומערבבים
  4. מבשלים על להבה גבוהה במשך כ- 5 דקות
  5. מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומוסיפים מלח גס
  6. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה גבוהה כ- 20 דקות
  7. טוחנים חצי מכמות המרק עם מוט בלנדר ומשאירים מעט קוביות ירקות בסיר
  8. מחזירים לכיריים וממשיכים לבשל על להבה בינונית
  9. מוסיפים פסטה טרייה וענף רוזמרין, ומבשלים כ- 20 דקות נוספות
  10. מערבבים פנימה את גבינת הפרמז'ן והפלפל השחור ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *