חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כיסוני קרפלך עם פירה

פנינה קדם אוהבת אותם משחר ילדותה, כי אחת הדודות שלה אלופת העולם בהכנת הכיסונים האלה ||| הפעם פנינה מציעה מתכון להכנת הכיסונים ||| לדברי פנינה היא לא ניסית להכין אותם בעבר כי תמיד חשבה שזה מורכב מדי והתעסקות ארוכה ||| מסתבר שפנינה טעתה ואין כאן יותר מדי עבודה, נהפוך הוא, קלי קלות ||| עוד מתכון לקרפלך כאן ||| תכינו וכל בני ביתכם והאורחים ישאלו על המתכון ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

כיסוני פירה תפוחי אדמה ובצל או קרפלך (צילום פנינה קדם)

מצרכים (8 מנות)

למלית

לבצק

קרפלך עם בצל (צילום פנינה קדם)

אופן הכנה

  1. הכנת המלית פירה: בסיר גדול עם מים מבשלים את תפוחי האדמה הקלופים עד שיתרככו
  2. במחבת מטגנים את כל הבצל
  3. לוקחים מחצית הבצל ומוסיפים לסיר תפוחי האדמה הרכים וללא המים
  4. מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים לקבלת פירה עם בצל מטוגן אחיד
  5. בקערת מיקסר מערבבים את מצרכי הבצק לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה
  6. נותנים לבצק לנוח כשעה
  7. מחלקים את הבצק לשני חלקים
  8. לרדד כל חלק לעלה דק דק דק
  9. לקרוץ בעזרת כוס עיגולים
  10. שמים כפית גדושה מהפירה במרכז כל עיגול בצק
  11. לסגור ולהדק היטב כי אחרת הכיסונים יפתחו לכם בבישול
  12. להרתיח סיר רחב עם מים
  13. להכניס את הכיסונים למים הרותחים ומרגע שהם צפים לחכות 3-5 דקות נוספות
  14. להוציא את הכיסונים ישר למחבת עם הבצל המטוגן
  15. אחרי שכל הכיסונים מבושלים ונמצאים עם הבצל במחבת, נטגן את הכיסונים קלות על להבה בינונית

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

3 Responses

  1. אמא שלי היתה מכינת הפירוגן הטובה ביותר..את הבצק הכינה מתפוחי אדמה ולא רק מקמח…וכך אני עושה..תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *