סלט בריא וקל להכנה שיכול להפתיע כל סועד ||| שילוב של דג שאוהבים עם הרבה עלים ירוקים יעשה כל ארוחה גם לבריאה ומזינה ||| הצעה לשדרוגים שיכולים לגוון לכם גם את המתכון על פי עונות השנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1פילה דג לברק או כל דג אחר
- חופן נענע קצוצה גס
- חופן כוסברה קצוצה גס
- חופן בצל ירוק קצוץ גס
- 2בצלי שאלוט, פרוסים דק
- 1/2פומלה, מקולפת ומפורקת לפלחים
לרוטב
אופן הכנה
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב לאיחוד
- חותכים את פילה הדג לרצועות
- מטגנים אותן בשמן עמוק
- מוסיפים את רצועות הדג המטוגן לקערת הרוטב
- מערבבים את הכול יחד ומגישים
- שדרוג: אפשר להוסיף ביצים קשות, רוקט, ברוקולי מאודה – מה שאוהבים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון