חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט דגים ירוק

סלט בריא וקל להכנה שיכול להפתיע כל סועד ||| שילוב של דג שאוהבים עם הרבה עלים ירוקים יעשה כל ארוחה גם לבריאה ומזינה ||| הצעה לשדרוגים שיכולים לגוון לכם גם את המתכון על פי עונות השנה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט דגים ירוק (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

  • 1פילה דג לברק או כל דג אחר
  • חופן נענע קצוצה גס
  • חופן כוסברה קצוצה גס
  • חופן בצל ירוק קצוץ גס
  • 2בצלי שאלוט, פרוסים דק
  • 1/2פומלה, מקולפת ומפורקת לפלחים

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הרוטב לאיחוד
  2. חותכים את פילה הדג לרצועות
  3. מטגנים אותן בשמן עמוק
  4. מוסיפים את רצועות הדג המטוגן לקערת הרוטב
  5. מערבבים את הכול יחד ומגישים
  6. שדרוג: אפשר להוסיף ביצים קשות, רוקט, ברוקולי מאודה – מה שאוהבים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *