חברת הקרוזים Norwegian Cruise Line מציע קוקטיילים שהם דרך טובה להתמודד עם חום יולי אוגוסט ובכלל ||| מתכונים שיאפשרו לכם ליהנות מהטעמים הייחודיים והאקזוטיים של הבר על סיפון הקרוז, ממש בסלון שלכם ||| תכינו כוס ערבוב נירוסטה 750 מ"ל הכולל מסננת מובנית וסוגר הרמטי, ג'יגר Jigger – כוס מדידה כמויות למזיגה מדויקת של משקאות, מלקחי קרח, כפית ערבוב עם ידית 20 ס"מ, מסננת ספירלה לקוקטייל – 14 ס"מ, מאדלר Mudler מקצועי ראש שטוח באורך 20.5 ס"מ ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…
קוקטייל פאנץ' משולש ברמודה Bermuda Triangle Punch
מצרכים
- 60 מ"ל רוּם Gosling’s Black Seal
- 30 מ"ל מיץ אננס משומר
- 15 מ"ל מיץ פסיפלורה
- 30 מ"ל מיץ תפוזים טרי
- 2 טיפות אנגוסטורה ביטרס
לקישוט
- ½ פרוסת תפוז
- דובדבן שחור
שלבי הכנה
- מכניסים את המצרכים לכוס הערבוב
- מוסיפים קרח ומנערים במרץ
- מסננים לתוך כוס מלאה בקרח
- מקשטים בחצי פרוסת תפוז ודובדבן שחור
אפרול שפריץ Aperol Spritz
מצרכים
לקישוט
- 2 חצאי פרוסות תפוז
להגשה
- כוס יין
שלבי הכנה
- שופכים את האפרול וסודה לכוס יין
- מוסיפים קרח ומערבבים במשך 10 שניות
- מוסיפים את הקאווה ומערבבים
- מקשטים בשני חצאי פרוסות תפוז
קוקטייל הזוהר הצפוני Northern Lights Cocktail
מצרכים
להשלמה
- מי סודה בטעם לימון ליים
לקישוט
- פרוסת ליים דקיקה (חותכים בעזרת מנדולינה)
- ענף נענע
שלבי הכנה
- מכניסים את המצרכים לכוס ערבוב
- מוסיפים קרח ומנערים במרץ
- מסננים לתוך כוס מלאה בקרח
- מקשטים בפרוסת ליים וענף נענע
קוקטייל מכונית צד Side Car Cocktail
מצרכים
- 20 מ"ל מיץ לימון סחוט
- 20 מ"ל ליקר תפוז קואנטרו
- 45 מ"ל ברנדי
לשפת הכוס
- מיץ תפוזים
- סוכר
לקישוט
- קליפת תפוז
שלבי הכנה
- מכניסים לכוס את כל המצרכים ומערבבים
- מרטיבים את הדופן החיצוני של כוס נקייה עם מעט מיץ תפוזים ומגלגלים בסוכר
- ממלאים הכוס עם הסוכר ½ גובה קרח
- שופכים את תכולת כוס הקוקטייל לכוס עם שפת הסוכר והקרח
- מקשטים בקליפת תפוז
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…