חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

ארבעה מתכוני קוקטיילים לקיץ

חברת הקרוזים Norwegian Cruise Line מציע קוקטיילים שהם דרך טובה להתמודד עם חום יולי אוגוסט ובכלל ||| מתכונים שיאפשרו לכם ליהנות מהטעמים הייחודיים והאקזוטיים של הבר על סיפון הקרוז, ממש בסלון שלכם ||| תכינו כוס ערבוב נירוסטה 750 מ"ל הכולל מסננת מובנית וסוגר הרמטי, ג'יגר Jigger – כוס מדידה כמויות למזיגה מדויקת של משקאות, מלקחי קרח, כפית ערבוב עם ידית 20 ס"מ, מסננת ספירלה לקוקטייל – 14 ס"מ, מאדלר Mudler מקצועי ראש שטוח באורך 20.5 ס"מ ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…

קוקטייל פאנץ' משולש ברמודה Bermuda Triangle Punch

פונץ' משולש ברמודה (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

  • 60 מ"ל רוּם Gosling’s Black Seal
  • 30 מ"ל מיץ אננס משומר
  • 15 מ"ל מיץ פסיפלורה
  • 30 מ"ל מיץ תפוזים טרי
  • 2 טיפות אנגוסטורה ביטרס

לקישוט

  • ½ פרוסת תפוז
  • דובדבן שחור

שלבי הכנה

  1. מכניסים את המצרכים לכוס הערבוב
  2. מוסיפים קרח ומנערים במרץ
  3. מסננים לתוך כוס מלאה בקרח
  4. מקשטים בחצי פרוסת תפוז ודובדבן שחור

אפרול שפריץ Aperol Spritz

אפרול שפריץ (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לקישוט

  • 2 חצאי פרוסות תפוז

להגשה

  • כוס יין

שלבי הכנה

  1. שופכים את האפרול וסודה לכוס יין
  2. מוסיפים קרח ומערבבים במשך 10 שניות
  3. מוסיפים את הקאווה ומערבבים
  4. מקשטים בשני חצאי פרוסות תפוז

קוקטייל הזוהר הצפוני Northern Lights Cocktail

קוקטייל הזוהר הצפוני (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

  • 45 מ"ל ג'ין Hendricks
  • 20 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי
  • 20 מ"ל סירופ סוכר
  • 4עלי נענע

להשלמה

לקישוט

  • פרוסת ליים דקיקה (חותכים בעזרת מנדולינה)
  • ענף נענע

שלבי הכנה

  1. מכניסים את המצרכים לכוס ערבוב
  2. מוסיפים קרח ומנערים במרץ
  3. מסננים לתוך כוס מלאה בקרח
  4. מקשטים בפרוסת ליים וענף נענע

קוקטייל מכונית צד Side Car Cocktail

קוקטייל מכונית צד (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

  • 20 מ"ל מיץ לימון סחוט
  • 20 מ"ל ליקר תפוז קואנטרו
  • 45 מ"ל ברנדי

לשפת הכוס

לקישוט

  • קליפת תפוז

שלבי הכנה

  1. מכניסים לכוס את כל המצרכים ומערבבים
  2. מרטיבים את הדופן החיצוני של כוס נקייה עם מעט מיץ תפוזים ומגלגלים בסוכר
  3. ממלאים הכוס עם הסוכר ½ גובה קרח
  4. שופכים את תכולת כוס הקוקטייל לכוס עם שפת הסוכר והקרח
  5. מקשטים בקליפת תפוז

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *