אבוקדו גרנות מציעה מתכון מקורי עם אבוקדו ||| מתכון למנה מקורית וטעימה של קציצות עוף עם רכיב מפתיע – אבוקדו ||| מתכון קל הכנה המשלב אבוקדו למנה המתאימה כמנה עיקרית בארוחת צהרים, ערב ובאירוח משפחתי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות ראשונות)
- 1/2 ק"ג חזה עוף טחון
- 1/2 אבוקדו בשל ורך
- 1/4 כוס קמח
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף לימון פרסי
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
אופן הכנה
- מערבבים החזה עוף טחון עם אבוקדו מעוך והקמח
- מוסיפים לתערובת בצל ופטרוזיליה
- מתבלים בלימון פרסי, מלח ופלפל
- מערבבים לקבלת מסה אחידה
- מחממים תנור ל- 200 מעלות
- יוצרים קציצות
- מכניסים לתנור למשך כ-20 דקות
הגשה
ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל
תיאבון