מתכון: קציצות עוף עם אבוקדו

אבוקדו גרנות מציעה מתכון מקורי עם אבוקדו ||| מתכון למנה מקורית וטעימה של קציצות עוף עם רכיב מפתיע – אבוקדו ||| מתכון קל הכנה המשלב אבוקדו למנה המתאימה כמנה עיקרית בארוחת צהרים, ערב ובאירוח משפחתי ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

קציצות עוף עם אבוקדו (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות ראשונות)

  • 1/2 ק"ג חזה עוף טחון
  • 1/2 אבוקדו בשל ורך
  • 1/4 כוס קמח
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף לימון פרסי
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן הכנה

  1. מערבבים החזה עוף טחון עם אבוקדו מעוך והקמח
  2. מוסיפים לתערובת בצל ופטרוזיליה
  3. מתבלים בלימון פרסי, מלח ופלפל
  4. מערבבים לקבלת מסה אחידה
  5. מחממים תנור ל- 200 מעלות
  6. יוצרים קציצות
  7. מכניסים לתנור למשך כ-20 דקות

הגשה

 
- פרסומת -

 

ניתן להגיש לצד אורז וסלט ירקות מתובל

תיאבון

כתיבת תגובה