חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט כרובית ובוטנים

סלט כרובית ובוטנים הוא מנה טעימה ומזינה המשלבת את הטעם העדין של הכרובית עם הטעם האגוזי של הבוטנים ||| זהו סלט מרענן שניתן להגיש כתוספת או אפילו כמנה עיקרית קלילה ||| אפשר להוסיף ירקות אחרים כמו פלפל, מלפפון או גזר לעוד פריכות וצבע ||| אפשר לכלול בסלט בצל אדום קצוץ או בצל ירוק למעט חריפות ||| לקבלת שמץ של מתיקות, אפשר להוסיף חמוציות מיובשות או צימוקים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט כרובית ובוטנים (דימוי DALL·E ע"י דני בר)

מצרכים

  • 1 כרובית
  • חופן בוטנים קלויים קצוצים
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
  • פִּלְפֵּל אדום חריף, חתוך לקוביות
  • 1 בצל פרוס (או שבבי בצל מטוגן)
  • חופן עלי נענע קצוצים גס

לטיגון

  • שמן

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה מערבבים היטב בבְּלֶנְדֶּר מוט, את כל מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
  2. מפרקים את הכרובית לפרחים וקוצצים
  3. חצי מהכרובית מעבירים לקערה
  4. מטגנים בשמן עמוק את חצי הכרובית הנותר
  5. סופגים את השמן מהכרובית ומעבירים לקערה
  6. מטגנים את הבצל וסופגים את השמן
  7. בקערה מערבבים את כל המצרכים בקערה יחד עם הרוטב ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *