סלט כרובית ובוטנים הוא מנה טעימה ומזינה המשלבת את הטעם העדין של הכרובית עם הטעם האגוזי של הבוטנים ||| זהו סלט מרענן שניתן להגיש כתוספת או אפילו כמנה עיקרית קלילה ||| אפשר להוסיף ירקות אחרים כמו פלפל, מלפפון או גזר לעוד פריכות וצבע ||| אפשר לכלול בסלט בצל אדום קצוץ או בצל ירוק למעט חריפות ||| לקבלת שמץ של מתיקות, אפשר להוסיף חמוציות מיובשות או צימוקים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- 1 כרובית
- חופן בוטנים קלויים קצוצים
- 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ
- פִּלְפֵּל אדום חריף, חתוך לקוביות
- 1 בצל פרוס (או שבבי בצל מטוגן)
- חופן עלי נענע קצוצים גס
לטיגון
- שמן
לרוטב
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים היטב בבְּלֶנְדֶּר מוט, את כל מצרכי הרוטב לקבלת בלילה אחידה
- מפרקים את הכרובית לפרחים וקוצצים
- חצי מהכרובית מעבירים לקערה
- מטגנים בשמן עמוק את חצי הכרובית הנותר
- סופגים את השמן מהכרובית ומעבירים לקערה
- מטגנים את הבצל וסופגים את השמן
- בקערה מערבבים את כל המצרכים בקערה יחד עם הרוטב ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite