חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: ריבועי בראוניז

אחד המאפים הפופולאריים יותר הוא מאפה שוקולד בצורה כזו או אחרת ||| לבאוניז יש גם מספר גרסאות אבל כשמם כן הם – חומים או חומיות ||| הפעם מתכון של קקאו וקפה כלומר שוקולד ואספרסו שידגישו את הטעם ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

חומיות בראוניז (צילום: עידו הרמן, שף קונדיטור)

מצרכים (20-24 יחידות)

אופן הכנה

  1. בקערה זכוכית ממיסים את החמאה במיקרוגל יחד עם השוקולד, סוכר וסוכר חום
  2. יש להפעיל את המיקרוגל כל פעם 30 שניות, ואז לערבב, עד לקבלת בלילה אחידה
  3. מוסיפים את הביצים והאספרסו ומערבבים לאחידות
  4. מוסיפים קמח תופח ומערבבים היטב לקבלת בצק אחיד
  5. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  6. יוצקים את הבצק לתבנית 20X30 משומנת
  7. אופים במשך 30-25 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים דבוקים
  8. מצננים וחותכים לריבועים. מגישים או שומרים בכלי אטום למספר ימים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *