חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: עוגת תפוחי עץ ודבש

לכבוד עונת התפוחים וקטיף התפוחים הישראליים, עוגה מתוקה לחגי תשרי ||| עוגת תפוחים שאפשר להגיש קרה או חמה עם קצת קצפת או גלידה לצידה ||| תבחרו תפוחי עץ שאתם אוהבים ובעיקר שיהיו עסיסיים עם מעט חמיצות ||| עוגה מתובלת היטב ועשירה בתוכן שנימוח בפה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מצרכים (תבנית עגולה 24)

לבצק העוגה

לתערובת תפוחי העץ

אופן הכנה

  1. הכנת העוגה: מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. בקערה גדולה טורפים את הביצים
  3. מוסיפים פנימה את הסוכר החום, דבש, שמן זית, קפה ותבלינים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  4. שומרים בצד 8 כפות מהתערובת
  5. שופכים את שאר התערובת לתבנית אפייה משומנת
  6. הכנת תערובת תפוחי העץ: מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות גדולות.
  7. בקערה מערבבים יחד את תפוחי העץ עם הסוכר החום, דבש, גרידת הלימון וקינמון
  8. מפזרים את תערובת התפוחים מעל בלילת העוגה שבתבנית
  9. מפזרים את בלילת העוגה שנשמרה בצד, מעל שכבת תפוחי העץ
  10. אופים כ- 40 דקות עד הזהבה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *