מתכון: סירות קישואים עם קבב דגים ברוטב טחינה-יוגורט

טורקיז מציעה לרגל ט"ו באב מתכון רומנטי ומפנק לאוהבים ||| כידוע אוכל טוב הוא תמיד דרך נפלאה לציין את האהבה ||| מתכון חלומי המתאים לחגיגה רומנטית ומיוחדת עם מנה עשירה בטעמים, קלה להכנה ומתאימה באופן מושלם לחגיגה זוגית מענגת וטעימה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סירות קישואים עם קבב דג ברוטב יוגורט וטחינה של טורקיז (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות)

לרוטב טחינה – יוגורט

להגשה

שלבי הכנה

  1. חוצים את הקישואים לאורך ובעזרת כפית מרוקנים את ליבת הגרעינים
  2. קוצצים את פילה הדג ואת הבצל
  3. בקערה מערבבים יחד את הדג, בצל, שום, פטרוזיליה, לימון מגורד ואת התבלינים לקבלת תערובת אחידה
  4. מחממים תנור ל- 250 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה
  5. ממלאים את סירות הקישואים בתערובת הדג ומניחים בתבנית המרופדת
  6. צולים בתנור במצב גריל עד להשחמה קלה של הקישואים
  7. הכנת רוטב טחינה-יוגורט: בקערה מערבבים את הטחינה והיוגורט עד לקבלת בלילה אחידה
  8. מתבלים במלח ו/או מיץ לימון לקבלת טעם חמוץ יותר
  9. בצלחת הגשה יוצקים את רוטב הטחינה יוגורט ומניחים מעל את הקישואים הממולאים
  10. להגשה מפזרים מעל המנה מעט סומק, כמה נגיעות של עגבנייה סחוטה ומטפטפים כמה טיפות שמן זית

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *