חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: לחמניות רכות וריחניות

פנינה קדם אוהבת לפנק את בני ביתה בעוגות ומאפים מעשה ידיה ||| הפעם פנינה מציעה מתכון ללחמניות רכות וריחניות וגם קלות להכנה אבל נדרשת סבלנות ובעיקר איפוק ||| לרוב בתום האפייה אי אפשר להתאפק מלטעום או לאכול את הלחמניות גם בזכות הניחוח שאופף את כל הבית ||| הפעם אתם מתבקשים לשתף את כל בני הבית בלחמניות ולא תאכזבו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך

לחמניות (צילום פנינה קדם)

מצרכים (10 לחמניות)

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר מערבבים את כל המצרכים לקבלת בצק אחיד ורך
  2. מכסים בניילון נצמד או מגבת לחה ומתפיחים את הבצק עד הכפלת הנפח
  3. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  4.  מחלקים את הבצק ל- 10 ומכדררים לקבלת לחמניות
  5. מרטיבים את הלחמניות במעט מים
  6. מפזרים שומשום ומניחים בתבנית מרופדת
  7. שדרוג: חותכים עם סכין חדה 3 פסים כמו בתמונה
  8. מכסים ומניחים לתפיחה נוספת
  9. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  10. אופים במשך כ- 40 דקות עד הזהבה או השחמה

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *