חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: פיקניק ביתי בכריך

מעדני יחיעם מגישה לרגל יום העצמאות מתכון לסעודת פיקניק בכריך אחד ||| סנדביץ' הכולל נקניק פרשוטו ונקניק קורנביף ||| הכריך טעים להפליא, קל הכנה, מתאים כמנת פיקניק להכנה בבית, רק לקחת ביס ולהרגיש בטבע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סנדביץ פרושוטו וקורנביף (צילום מאיר בולקה)

מצרכים (ל-4 מנות)

  • 4 לחמניות ארוכות שלמות
  • 4 פרוסות נקניק פרושוטו של מעדני יחיעם
  • 4 פרוסות נקניק קורנדביף של מעדני יחיעם
  • 2 עגבניות חתוכות לפרוסות
  • 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 כף טפנד ממרח זיתים שחורים
כריך פרושוטו וקורנביף (צילום מאיר בולקה)

אופן הכנה

  1. חותכים בכל לחמנייה את צד "הנשיקה" ומרוקנים את התוכן הרך שבה
  2. בעזרת סכין מורחים תוך כל לחמנייה בשכבה דקה של ממרח זיתים
  3. במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות
  4. מוסיפים למחבת את הפלפלים
  5. מוסיפים למחבת עם הבצל והפלפלים גם את העגבניות
  6. מטגנים במשך כ- 10 דקות ומסירים מהאש לפני ריכוך מלא של הירקות
  7. מניחים בצד להצטננות
  8. מחממים תנור ל-120 מעלות בלבד
  9. מסדרים בתוך כל לחמנייה פרוסת נקניק פרשוטו ופרוסת נקניק קורנדביף בשכבות יפות, עד כחצי מגובה הלחמנייה
  10. מעל שכבת הנקניקים שמים מתערובת הירקות שטוגנו, לאט ובזהירות
  11. לאחר המילוי, מחברים מחדש את הקצה של כל לחמנייה ועוטפים בנייר אפיה
  12. מהדקים וקושרים עם חוט חזק (לא ניילון)
  13. מסדרים את הלחמניות בתבנית ועליהן מניחים כלי כבד עמיד לחום (עדיף כלי חרס)
  14. מכניסים לתנור למשך כשעה וחצי
  15. לאחר צינון חותכים למנות ועוטפים בעטיפת כריך

הצעת הגשה

להגיש לצד סלט ירקות טרי ומרענן.

יום העצמאות שמח ובתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *