מעדני יחיעם מגישה לרגל יום העצמאות מתכון לסעודת פיקניק בכריך אחד ||| סנדביץ' הכולל נקניק פרשוטו ונקניק קורנביף ||| הכריך טעים להפליא, קל הכנה, מתאים כמנת פיקניק להכנה בבית, רק לקחת ביס ולהרגיש בטבע ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (ל-4 מנות)
- 4 לחמניות ארוכות שלמות
- 4 פרוסות נקניק פרושוטו של מעדני יחיעם
- 4 פרוסות נקניק קורנדביף של מעדני יחיעם
- 2 עגבניות חתוכות לפרוסות
- 2 בצלים חתוכים לרצועות דקות
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
- 1 כף טפנד ממרח זיתים שחורים
אופן הכנה
- חותכים בכל לחמנייה את צד "הנשיקה" ומרוקנים את התוכן הרך שבה
- בעזרת סכין מורחים תוך כל לחמנייה בשכבה דקה של ממרח זיתים
- במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות
- מוסיפים למחבת את הפלפלים
- מוסיפים למחבת עם הבצל והפלפלים גם את העגבניות
- מטגנים במשך כ- 10 דקות ומסירים מהאש לפני ריכוך מלא של הירקות
- מניחים בצד להצטננות
- מחממים תנור ל-120 מעלות בלבד
- מסדרים בתוך כל לחמנייה פרוסת נקניק פרשוטו ופרוסת נקניק קורנדביף בשכבות יפות, עד כחצי מגובה הלחמנייה
- מעל שכבת הנקניקים שמים מתערובת הירקות שטוגנו, לאט ובזהירות
- לאחר המילוי, מחברים מחדש את הקצה של כל לחמנייה ועוטפים בנייר אפיה
- מהדקים וקושרים עם חוט חזק (לא ניילון)
- מסדרים את הלחמניות בתבנית ועליהן מניחים כלי כבד עמיד לחום (עדיף כלי חרס)
- מכניסים לתנור למשך כשעה וחצי
- לאחר צינון חותכים למנות ועוטפים בעטיפת כריך
הצעת הגשה
להגיש לצד סלט ירקות טרי ומרענן.
יום העצמאות שמח ובתיאבון