www.GetCake.co.il מציע לקוראינו 4 מתכונים ליום העצמאות ||| האתר מקשר בין הצרכן ישיר לקונידיטורים עצמאיים ברחבי הארץ ||| מתכונים לפינוקים בפיקניק ביתי ביום העצמאות ||| כל הפרטים והמתכונים בהמשך…
מתכון בסיס למגנום מושלם של מיטל גרוס
מצרכים (5-6 יחידות)
למגנום
- 100 גרם שוקולד לבן
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 50 גרם חלב מרוכז
לציפוי
- 300 גרם שוקולד מריר
- חצי כוס שמן קנולה
אופן הכנה
- ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 גרם שמנת מתוקה ומקררים מעט
- מקציפים את יתרת השמנת המתוקה ומוסיפים את החלב המרוכז תוך כדי הקצפה
- מאחדים את התערובות ע"י ששופכים את תערובת השוקולד לשמנת המוקצפת ומאחדים בתנועות קיפול כדי לא לשבור את הקצף
- מעבירים לתבנית סיליקון מגנום
- מוסיפים מקל ומכניסים להקפאה ללילה
- ממיסים שוקולד מריר עם שוקולד (התערובת צריכה להיות נוזלית מאוד)
- נכניס את השוקולד המומס לכוס גבוהה (כך שכאשר נכניס את המגנום לשוקולד, הוא יוכל לצפות את כולו)
- לאחר הציפוי מניחים על נייר אפיה עד שהשוקולד מתייצב
- שומרים בהקפאה
טיפ: ניתן להוסיף לתערובת המגנום גם מחית טעם למשל: נוטלה, קינדר, פצפוצי שוקולד ועוד הפתעות כדי לגוון.
מגנום פירות וגמדים לילדים של מיטל גרוס
שלגון קרמי טעים ובריא שילדים אוהבים. גם טעים וגם בריא.
מצרכים
למגנום
- 2 כוסות פירות קפואים (תותים, בננות, פירות יער, מנגו, אננס)
- 2 מכלי גמדים (מומלץ גמדים תות-בננה או גמדים סלק)
לציפוי (אופציונלי)
- 200 גרם שוקולד לבן
- 3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה
- טוחנים בבלנדר את הפירות הקפואים עד לתערובת חלקה
- מוסיפים את הגמדים וטוחנים שוב עד לאיחוד
- מעבירים את התערובת לסיליקון מגנום ומוסיפים מקל
- מקפיאים ללילה
- לאחר ההקפאה ניתן לטבול בשוקולד לבן מומס
- שומרים בהקפאה
בראוניז בקלי קלות
מצרכים (תבנית 20X30)
- 200 גרם שוקולד מריר
- 180 גרם חמאה
- 3 ביצים XL
- 350 גרם סוכר
- 150 גרם קמח
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 1 כפית מחית וניל (אופציונלי)
- 2 כפות ליקר שוקולד/רום (אופציונלי)
הפתעות (לא חובה)
- שברי שוקולד
- מרשמלו
- שברי אגוזים (לוז, מלך, פקאן)
אופן הכנה
- מחממים תנור ל 165 מעלות
- ממיסים ביחד שוקולד וחמאה
- בקערה אחרת מקציפים (אפשר גם ידנית) ביצים וסוכר
- מוסיפים את תערובת השוקולד ואת המלח, וניל ואלכוהול ומערבבים לאיחוד
- מנפים את הקמח ואבקת האפיה לתוך התערובת, ומקפלים עם לקקן עד לתערובת אחידה
- מוסיפים הפתעות – ומקפלים קלות כדי שיתפזר בכל התערובת באופן אחיד
- מרפדים התבנית עם נייר אפיה
- מעבירים את המסה לתבנית האפייה
- טיפ: אפשר לפזר הפתעות גם למעלה
- משטחים ואופים במשך 15 דקות עד שהתערובת תפוחה אבל עדיין לא אפויה עד הסוף במרכז
- מקררים ופורסים לריבועים
טיפ: אל תנסו לחסוך בכמויות הסוכר, השוקולד או החמאה. התוצאה של החיסכון תהיה שתצא לכם סתם עוגת שוקולד. הבראוניז מקבל את הלחות והמרקם האופייני לו בגלל הכמות הגדולה של הסוכר והשומן.
פס פירות על בצק שקדים פריך
מצרכים
לבצק שקדים
- 250 גרם קמח לבן
- 120 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 80 גרם שקדים טחונים
- 100 גרם אבקת סוכר
- 1 ביצה XL
- מעט חלב
לקרם וניל
- 250 גרם שמנת מתוקה קרה מאוד
- 2 כפות אבקת סוכר
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
לקישוט
- תותים, קיווי, ענבים, שוקולד, מקרונים וכו'.
אופן הכנה
- במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה, מעבדים חמאה קרה וקמח עד לקבלת תערובת שמזכירה חול ים
- מוסיפים אבקת שקדים וסוכר וממשיכים לעבד עד איחוד
- מוסיפים הביצה וממשיכים לעבד
- אם נוצר בצק, מפסיקים, מעבירים את הבצק לניילון נצמד ומקררים היטב לשעה לפחות. אם לא נוצר בצק, מוסיפים מעט חלב עד לקבלת בצק
- מחממים תנור ל 170 מעלות
- מרדדים את הבצק עד לעובי של 3-4 מ"מ
- חותכים פסים בערך בגדול 7X20 ס"מ
- הערה: קמחו היטב את המשטח כדי לחלץ את רצועות הבצק בקלות ובשלמות
- מניחים את הרצועות בתבנית אפייה מעל נייר אפייה
- מחוררים מעט את הבצק עם מזלג
- אופים במשך 10-12 דקות עד לקבלת בצק מעט זהוב
- הערה: הבצק לא אמור להיות קשה ויציב בסיום האפייה, הוא מתקשה אחרי שהוא מתקרר
- מכינים את הקצפת: מתחילים להקציף את השמנת
- מוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר ולאחר מכן אינסטנט פודינג, עד שמתקבל קצף יציב
- הערה: עצרו מידי פעם ובדקו את הקצפת. הקצפת יתר תשבור את הקצפת ולא יהיה ניתן להצילה
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף
- מזלפים תלוליות גבוהות
- מקפיאים במשך 10 דקות ומקשטים
חג שמח ובתיאבון