חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: דג בס בתיבול מנגו

עם תחילתה של עונת המנגו, שף רועי פחימה ממסעדת סומאק שבצפת מציע מתכון קל ומעניין עם מנגו ||| מנגו אקזוטי עם טעם מתוק וריח ארומטי במרקם ייחודי, שמתאים לתיבול הדג ||| מנת דג בס שמשתדרגת עם מנגו ועוד טיפים של השף פחימה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מנת דג בס עם שעועית ומנגו (צילום שלום אלבז)

מצרכים

לתוספת השעועית ופטריות

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים מנגו, סילאן, סוכר, מלח, פלפל שחור ומיץ לימון לקבלת בלילה סמיכה ואחידה
  2. מורחים את בלילת המנגו על נתח הדג
  3. מצפים את נתח הדג המצופה בבלילת המנגן, עם קראסט הפיצוחים שבחרנו
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות
  5. אופים התנור כ-7 דקות
  6. מחממים מחבת עם שמן זית
  7. מטגנים את השום הקצוץ עם רצועות גמבה, שעועית ירוקה ופטריות שמפיניון
  8. מגישים את הבס האפוי על מצע השעועית, גמבה ופטריות

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *