חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: קראמבל אגסים Pear Crumble

קראמבל הוא מנה שניתן להכין בגרסה מתוקה או מלוחה ||| קראמבל הפכו פופולריים בבריטניה במהלך מלחמת העולם השנייה, כאשר התוספת הייתה חלופה חסכונית לפשטידות עקב מחסור במרכיבי מאפה כתוצאה מהקיצוב ||| לרוב מכינים קראמבל מתפוחי עץ אבל כל פרי יכול לעשות את העבודה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

קראמבל אגסים Pear Crumble (צילום דני בר)

מצרכים

מילוי אגסים

לבצק

  • 100 גרם קמח רגיל
  • 50 גרם שקדים מולבנים
  • 75 גרם סוכר
  • 75 גרם חמאה ללא מלח, צוננת וחתוכה לקוביות
  • 3 גרגרי ערער, טחונים
  • 1/2 כפית זנגוויל (ג'ינג'ר) טחון
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1 קורט ציפורן טחון
  • 1 קורט פתיתי מלח גס

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  2. קוצצים את האגסים גס
  3. מוסיפים את האגסים הקצוצים למחבת עם הסוכר ומיץ הלימון
  4. מניחים על להבה בינונית-נמוכה ומבשלים 5-10 דקות או עד שהסוכר נמס והאגס רק מתחיל להתרכך
  5. הכנת הקראמבל: מוסיפים את כל המצרכים לקערת מעבד מזון ומערבבים לקבלת בצק פירורי
  6. מעבירים את האגסים יחד עם המיץ שלהם לכלי חסין אש או תבנית אפייה
  7. מפזרים את הקראמבל בשכבה אחידה מלמעלה
  8. אופים במשך 30 דקות או עד שהקראמבל זהוב יפה
  9. מגישים חם לצד כדור גלידה או רפרפת או שמנת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *