טחינה טורקיז והשפית ללי האס מציעים לרגל השנה האזרחית החדשה מתכון חגיגי ||| מתכון חגיגי עם טעמים בינלאומיים של סשימי דג אינטיאס, על קרפצ'יו קולורבי שמוגש עם טחינה צ'ילי חריפה ||| מתכון קל להכנה, עשיר בטעמים, מעוצב וחגיגי, מתאים לארוחה זוגית או לאירוח עם חברים ומשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (2-3 מנות)
- 200 גרם פרוסות דג אינטיאס
- 1 קולורבי
- 2 צנוניות בייבי
- 1 בצל שאלוט קצוץ
- 1 פִּלְפֵּל צ'ילי אדום קצוץ דק
- 1 צרור עלי עירית קצוצה
- 2-3 כפות שמן זית
לרוטב הטחינה
- 1/4 כוס טחינה גולמית טורקיז
- 1 כפית פִּלְפֵּל צ'ילי יבש
- 1/2 כוס מים
- 1 צרור עלי כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר)
- 1/2 לימון סחוט – המיץ בלבד
- 1/2 כפית מלח
אופן הכנה
- פורסים את הקולורבי לפרוסות דקיקות של קרפצ'יו
- חותכים את פרוסות הדג לגודל פלחי הקולורבי
- פורסים את הצנוניות על מנדולינה לפרוסות דקות
- הרכבת המנה: מסדרים על כל פרוסת קולורבי בסדר הבא. שתי פרוסות סשימי אינטיאס, פרוסת צנונית, מעט שאלוט קצוץ, עירית קצוצה ומעט צ׳ילי אדום קצוץ דק
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…