חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סשימי אינטיאס עם קרפצ'יו קולורבי וטחינה

טחינה טורקיז והשפית ללי האס מציעים לרגל השנה האזרחית החדשה מתכון חגיגי ||| מתכון חגיגי עם טעמים בינלאומיים של סשימי דג אינטיאס, על קרפצ'יו קולורבי שמוגש עם טחינה צ'ילי חריפה ||| מתכון קל להכנה, עשיר בטעמים, מעוצב וחגיגי, מתאים לארוחה זוגית או לאירוח עם חברים ומשפחה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סשימי אינטיאס עם קרפצ'יו קולורבי וטחינה חריפה (צילום שירן כהן)

מצרכים (2-3 מנות)

לרוטב הטחינה

אופן הכנה

  1. פורסים את הקולורבי לפרוסות דקיקות של קרפצ'יו
  2. חותכים את פרוסות הדג לגודל פלחי הקולורבי
  3. פורסים את הצנוניות על מנדולינה לפרוסות דקות
  4. הרכבת המנה: מסדרים על כל פרוסת קולורבי בסדר הבא. שתי פרוסות סשימי אינטיאס, פרוסת צנונית, מעט שאלוט קצוץ, עירית קצוצה ומעט צ׳ילי אדום קצוץ דק

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *