חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: כופתאות גבינה וסלט קולרבי

מנה קלה ומרעננת שמכילה הרבה טעמים ועשבי תיבול לצד גבינה ||| שילוב של כופתאות גבינה ולחם עם יוגורט וירק מרענן וקל ||| מנה שתתאים לקיץ ולעונות המעבר תודות למגוון הירק והתבלינים הטריים שמשולבים בה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

כופתאות גבינה וסלט קולרבי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

לכופתאות

לקולרבי

אופן הכנה

  1. הכנת כופתאות הגבינה: חותכים את הלחם לקוביות
  2. בקערה מקציפים את החמאה עם החלמונים עד לקבלת קצף יציב
  3. מוסיפים את הגבינה, גרידת לימון מחצי לימון, קוביות הלחם, מלח ומוסקט ומערבבים לקבלת תערובת אחידה
  4. נותנים לתערובת לנוח 30 דקות
  5. מקלפים את הקולרבי וחותכים לרצועות ברוחב 2-3 מ"מ
  6. מקלפים וחותכים דק את בצלי השאלוט
  7. בסיר, מטגנים מעט את בצלי השאלוט בחמאה
  8. מוסיפים קמח ומערבבים
  9. מכסים בחלב ומרתיחים 1-2 דקות
  10. מוסיפים את גזרי הקולרבי, גרידת לימון, מיץ לימון ושמנת
  11. מתבלים במלח ופפריקה ומאדים את הקולרבי 2-3 דקות עד לריכוך
  12. מבשלים סיר עם מי מלח לרתיחה
  13. בעזרת 2 כפות רטובות, יוצרים כופתאות מתערובת הלחם ומבשלים אותן בעדינות במי מלח כ-10 דקות
  14. מוציאים הכופתאות לצלחות הגשה
  15. קוצצים דק את עלי עשבי התיבול והשום, ומערבבים עם היוגורט
  16. מוסיפים לקולרבי ובלילת היוגורט ומערבבים
  17. מסדרים את הקולרבי על צלחות ההגשה לצד הכופתאות
  18. מפזרים גרידת לימון של חצי הלימון הנותר

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *