תוספת מרעננת, צבעונית ומזינה לכל ארוחה, במיוחד בחודשי הקיץ והסתיו ||| שילוב את הטעם האגוזי של הבורגול עם מתיקות עדינה של ענבים ורעננות חמצמצה של רימונים ||| הסלט מורכב מבורגול מבושל ומתובל, גרגירי רימון אדומים ועסיסיים, וענבים לבנים או שחורים ||| השילוב של מרקמים וטעמים יוצר סלט עשיר ומרענן, שמתאים כתוספת לארוחה או כמנה בפני עצמה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4-6 מנות)
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל סגול גדול קצוץ דק
- 3/4 כוס חמוציות
- 1 כוס בורגול (רִיפוֹת) אדום מושרה במים שעה ומסונן
- 1 פִּלְפֵּל ירוק קצוץ דק (לא חובה)
- מלח
- פִּלְפֵּל שחור
- ¾ בצל ירוק קצוץ דק
- ¾ כוס אגוזים גרוסים
- ¼ כוס נענע קצוצה
- ½ כוס פֶּטְרוֹזִילְיָה קצוצה
- ¼ כוס רֵיחָן (בזיליקום) קצוץ
- ¼ כוס כוסברה (גַּד או כֻּסְבָּר) קצוצה
- 1 כוס גרגירי רימונים
- ½ כוס חצאי ענבים אדומים
שלבי הכנה
- במחבת רחבה מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות
- מוסיפים את החמוציות ומאדים תוך כדי ערבוב במשך 4-3 דקות
- מוסיפים את הבורגול, פלפל ותבלינים ומערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות
- מסירים את המחבת מהכיריים ומעבירים את תוכנה לקערה
- מוסיפים לקערת הבורגול בצל ירוק, אגוזים, עשבי תיבול מלח ופלפל ומערבבים היטב
- טועמים ומתקנים תיבול
- מוסיפים את הרימונים וחצאי הענבים ומערבבים היטב
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite
רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…