חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: סלט בורגול, רימון וענבים

תוספת מרעננת, צבעונית ומזינה לכל ארוחה, במיוחד בחודשי הקיץ והסתיו ||| שילוב את הטעם האגוזי של הבורגול עם מתיקות עדינה של ענבים ורעננות חמצמצה של רימונים ||| הסלט מורכב מבורגול מבושל ומתובל, גרגירי רימון אדומים ועסיסיים, וענבים לבנים או שחורים ||| השילוב של מרקמים וטעמים יוצר סלט עשיר ומרענן, שמתאים כתוספת לארוחה או כמנה בפני עצמה ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

סלט בורגול, רימונים וענבים (צילום ממקור לא ידוע ולפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים)

מצרכים (4-6 מנות)

שלבי הכנה

  1. במחבת רחבה מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות
  2. מוסיפים את החמוציות ומאדים תוך כדי ערבוב במשך 4-3 דקות
  3. מוסיפים את הבורגול, פלפל ותבלינים ומערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות
  4. מסירים את המחבת מהכיריים ומעבירים את תוכנה לקערה
  5. מוסיפים לקערת הבורגול בצל ירוק, אגוזים, עשבי תיבול מלח ופלפל ומערבבים היטב
  6. טועמים ומתקנים תיבול
  7. מוסיפים את הרימונים וחצאי הענבים ומערבבים היטב

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

רוצים להגדיל או להקטין הכמות? אוהבים ורגילים למידות אחרות? כנסו לקישור שיעזור לכם…

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *