מתכון: קיש קישואים

מנה טעימה ובריאה מושלמת לארוחת בוקר, בראנץ' או כל ארוחה אחרת ביום ||| דרך מצוינת להשתמש בשאריות הקישואים ||| מנה קלה להכנה ואפשר להתאים אישית את המתכון הזה על ידי הוספת מרכיבים כמו פלפלים קצוצים או פטריות פרוסות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פשטידת קישואים ופטריות (צילום ממקור לא ידוע שימוש לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (4 מנות)

לבצק

מילוי

אופן הכנה

  1. הכנת בסיס המאפה: בקערה מערבבים את הקמח, מלח וחמאה קרה
  2. לערבב פנימה את הביצה והמים ולשים הכל לקבלת בצק חלק
  3. עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד, מניחים במקרר למשך 30 דקות
  4. הכנת המילוי: חותכים את הבצל לטבעות
  5. קולפים וקוצצים דק את השום
  6. פורסים את הקישואים לפרוסות דקות
  7. במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל, שום וקישואים לשקיפות הבצל ושום
  8. מערבבים את הקרם פרש עם הביצים לקבלת בלילה אחידה
  9. מאחדים את הקרם פרש עם תערובת הקישואים יחד עם עשבי התיבול והגבינה לקבלת תערובת אחידה
  10. מתקנים תיבול במלח, פלפל ואם רוצים גם פפריקה
  11. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  12. מרפדים תבנית אפייה בשכבה דקה של בצק
  13. דוקרים את שכבת הבצק, קלות בעזרת מזלג
  14. ממלאים את התבנית עם הבצק בתערובת הקישואים
  15. אופים 40-45 דקות

הגשה

מזלפים מעט שמן זית ומגישים

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *