מנה טעימה ובריאה מושלמת לארוחת בוקר, בראנץ' או כל ארוחה אחרת ביום ||| דרך מצוינת להשתמש בשאריות הקישואים ||| מנה קלה להכנה ואפשר להתאים אישית את המתכון הזה על ידי הוספת מרכיבים כמו פלפלים קצוצים או פטריות פרוסות ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
לבצק
מילוי
- 4 גבעולי בצל אביב
- 2 שיני שום
- 3 זוקיני (צהוב, ירוק)
- שמן זית
- 200 גרם קרם פרש
- 3 ביצים XL
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1/2 צרור ריחן (בזיליקום) קצוץ
- 120 גרם גבינה מגורדת
- מלח
- פלפל
- שדרוג: פפריקה
אופן הכנה
- הכנת בסיס המאפה: בקערה מערבבים את הקמח, מלח וחמאה קרה
- לערבב פנימה את הביצה והמים ולשים הכל לקבלת בצק חלק
- עוטפים את כדור הבצק בניילון נצמד, מניחים במקרר למשך 30 דקות
- הכנת המילוי: חותכים את הבצל לטבעות
- קולפים וקוצצים דק את השום
- פורסים את הקישואים לפרוסות דקות
- במחבת עם מעט שמן מטגנים את הבצל, שום וקישואים לשקיפות הבצל ושום
- מערבבים את הקרם פרש עם הביצים לקבלת בלילה אחידה
- מאחדים את הקרם פרש עם תערובת הקישואים יחד עם עשבי התיבול והגבינה לקבלת תערובת אחידה
- מתקנים תיבול במלח, פלפל ואם רוצים גם פפריקה
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- מרפדים תבנית אפייה בשכבה דקה של בצק
- דוקרים את שכבת הבצק, קלות בעזרת מזלג
- ממלאים את התבנית עם הבצק בתערובת הקישואים
- אופים 40-45 דקות
הגשה
מזלפים מעט שמן זית ומגישים
אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite