חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: דג לברק בממרח לימון עם ירקות

משני מציעה לרגל ראש השנה וחגי תשרי מתכון חגיגי ||| מתכון להכנת דג לברק בממרח לימון עם ירקות ||| ממרח הלימון של משני עשוי מלימונים טריים ומעניק לדג טעם וארומה משודרגים ||| מתכון קל להכנה, מתאים למנה ראשונה או עיקרית בארוחת החג ובכלל ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

פילה לברק בממרח לימון עם ירקות (צילום הדס ניצן)

מצרכים (4 מנות)

לתיבול

אופן הכנה

  1. חוצים כל פילה דג לחצי (כך יהיו לכם 4 מנות)
  2. מורחים ממרח לימון משני
  3. מניחים בצד למשך 20 דקות לפחות
  4. מחממים תנור ל- 250 מעלות
  5. בסיר עם מי מלח מבשלים את תפוחי האדמה שלמים ושטופים היטב
  6. מקלפים את תפוחי האדמה המבושלים ופורסים אותם לפרוסות
  7. חותכים את הברוקולי לתפרחות
  8. מתבלים את פרוסות תפוחי האדמה, ברוקולי ופלפלים בשמן זית, מלח ופלפל
  9. בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, צולים בתנור את פרוסות תפוחי האדמה והברוקולי עד השחמה
  10. צולים את הדג והפלפלים כ-7 דקות

הגשה

מסדרים על צלחת הגשה מנת דג ולצידה הירקות ומגישים בתוספת תלוליות ממרח לימון על הצלחת

אהבתם? ספרו לנו בתגובות למטה. בתיאבון Good Appetite

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *