חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: צימס סטייל הודו Carrot Meetha

צימס או צימעס הוא תבשיל יהודי אשכנזי מסורתי העשוי בדרך כלל מגזר ופירות יבשים כגון שזיפים מיובשים או צימוקים ||| צימס היא גם מנה חגיגית בראש השנה כחלק מהמסורת לאכול מנות מתוקות ||| הפעם נציע צימס בסגנון ייחודי מתת היבשת ההודית ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

צימס סגנון הודי (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים (6 מנות)

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים את השמן על להבה בינונית-גבוהה
  2. מטגנים את הבצל במשך 15 דקות, עד שמתרכך ומתחיל להשחים בקצוות
  3. בזמן טיגון הבצל, מגרדים את השום והג'ינג'ר, או מרסקים במעבד מזון ושמים בצד
  4. כשהבצל מוכן מוסיפים לסיר את רסק השום-ג'ינג'ר, מלח, גראם מסאלה, כורכום, פלפל טחון ומוסיפים 3 כפות מים
  5. מערבבים את התערובת כדקה לפני הוספת העגבניות המרוסקות ורסק עגבניות
  6. מערבבים היטב לאיחוד
  7. מוסיפים פנימה את הגזר ומערבבים את הכול 3-5 דקות, ומוודאים שהגזרים מצופים יפה ברוטב מכל הצדדים
  8. מגבירים את הלהבה ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים הלהבה לרתיחה איטית קבועה
  9. מכסים ומבשלים 30-40 דקות כשהסיר מכוסה, תוך ערבוב לסירוגין
  10. כאשר הגזר רך כך שמזלג ננעץ בו בקלות, מסירים מהאש ומגישים חם.

בתיאבון अपने भोजन का आनंद लें

עלו החודש

חמש תרופות סבתא לחורף

החורף מביא לעיתים קרובות הצטננויות, שפעת ותחושת קור כללית, ותרופות סבתא הן פתרון נפלא לחימום הגוף ולחיזוק המערכת החיסונית באופן

לקריאה...

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *