חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: רביולי גבינות שמש

פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה  טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק ||| רביולי עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות ||| רביולי גבינות פסטה ריקו עשוי 100% קמח דורום וגבינות ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

רביולי גבינות שמש פסטה ריקו (צילום אסף אמברם)

מצרכים (4 מנות)

לפירורי לחם מתובלים

להגשה

אופן הכנה

  1. מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך 2 דקות
  2. במחבת ממיסים החמאה עם שמן הזית
  3. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט
  4. מוסיפים 1-2 כפות מי הבישול של הרביולי למחבת
  5. מאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי במחבת
  6. הכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת נקי מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות
  7. מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם

הגשה

מעבירים הרביולי לצלחת הגשה. מפזרים מעל פירורי הלחם המתובלים וופרמז’ן מגורד לפי הטעם

בתיאבון  Buon Appetito

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *