פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה לרגל הקיץ והחופש הגדול מתכון של רביולי גבינות עשיר ומפנק ||| רביולי עם טוויסט של פירורי עגבניות מיובשות ||| רביולי גבינות פסטה ריקו עשוי 100% קמח דורום וגבינות ריקוטה, מסקרפונה וגראנה פדנו ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים (4 מנות)
- 1 חבילת רביולי גבינות פסטה ריקו 100% קמח דורום
- 1 כף חמאה
- 1 כף שמן זית
- 1/4 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
לפירורי לחם מתובלים
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 1/4 כוס ממרח עגבניות מיובשות
להגשה
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר גדול מים מומלחים עד לרתיחה מלאה ומבשלים את הרביולי במשך 2 דקות
- במחבת ממיסים החמאה עם שמן הזית
- מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט
- מוסיפים 1-2 כפות מי הבישול של הרביולי למחבת
- מאחדים את רוטב החמאה יחד עם הרביולי במחבת
- הכנת פירורי הלחם המתובלים: במחבת נקי מפזרים פירורי לחם וממרח עגבניות מיובשות
- מערבבים היטב עד לאיחוד הממרח ופירורי הלחם
הגשה
מעבירים הרביולי לצלחת הגשה. מפזרים מעל פירורי הלחם המתובלים וופרמז’ן מגורד לפי הטעם
בתיאבון Buon Appetito