מאפינס הדלעת הפשוטים ועשירי הטעם ישביעו את תאוות הבוקר לצד משקה הבוקר ||| לאחר ליל כל הקדושים Halloween זה מה שאפשר לעשות עם הדלעת ||| מאפינס ללא קמח ולכן מאפה נהדר לנמנעים מגלוטן וצליאקים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…
מצרכים
- ¼ כוס גאי הודי של קוקוס
- ½ כוס מחית דלעת
- ½ כוס ממרח תמרים טבעי
- 3 ביצים L
- ¼ כוס קמח קוקוס
- ½ כפית מלח
- ½ כפית סודה לשתייה
- ½ כפית תבלין פאי דלעת
לתבלין פאי דלעת
- 1 כפית קינמון
- 1 כפית מוסקט
- 1 כפית ציפורן
- 1 כפית פלפל אנגלי
- 1 כפית זנגוויל (ג'ינג'ר)
שדרוג
- אגוזים מכל סוג שאוהבים
- חמוציות
- שוקולד צ'יפס
אופן הכנה
- הכנת תבלין פאי דלעת: מערבבים את מצרכי התבלין לקבלת תערובת אחידה
- טיפ: שומרים בכלי אטום במקפיא
- מחממים תנור ל- 180 מעלות
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה משלבים גהי, מחית דלעת, ממרח תמרים וביצים עד קבלת תערובת אחידה
- מערבבים פנימה קמח קוקוס, מלח, סודה לשתייה ותבלין פאי דלעת ומערבבים היטב
- ממלאים כוסות מאפינס ל- 2/3 תכולה
- אופים כ- 30 דקות עד הזהבה כתומה עזה
בתיאבון