חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מתכון: מאפינס דלעת מתובלת וללא גלוטן

מאפינס הדלעת הפשוטים ועשירי הטעם ישביעו את תאוות הבוקר לצד משקה הבוקר ||| לאחר ליל כל הקדושים Halloween זה מה שאפשר לעשות עם הדלעת ||| מאפינס ללא קמח ולכן מאפה נהדר לנמנעים מגלוטן וצליאקים ||| כל הפרטים והמתכון בהמשך…

מאפינס דלעת ללא גלוטן (צילום ממקור לא ידוע ושימוש לפי סעיף 27א' וסעיף 50א' לחוק זכויות יוצרים תשס"ח 2007)

מצרכים

לתבלין פאי דלעת

שדרוג

אופן הכנה

  1. הכנת תבלין פאי דלעת: מערבבים את מצרכי התבלין לקבלת תערובת אחידה
  2. טיפ: שומרים בכלי אטום במקפיא
  3. מחממים תנור ל- 180 מעלות
  4. בקערת מיקסר עם וו גיטרה משלבים גהי, מחית דלעת, ממרח תמרים וביצים עד קבלת תערובת אחידה
  5. מערבבים פנימה קמח קוקוס, מלח, סודה לשתייה ותבלין פאי דלעת ומערבבים היטב
  6. ממלאים כוסות מאפינס ל- 2/3 תכולה
  7. אופים כ- 30 דקות עד הזהבה כתומה עזה

בתיאבון

עלו החודש

נושאים פופולריים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *